Ελλάδα

Blue Horizon: Διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου για τη δολοφονία του 36χρονου

«Ο Αντώνης είναι ένας από εμάς» φώναζαν οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, για να διαμαρτυρηθούν για το θάνατο του 36χρονου που προσπάθησε να προλάβει το πλοίο και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Όπως βλέπετε στα βίντεο του creta24 οι συγκεντρωμένοι φώναζα συνθήματα έξω από το «Blue Horizon» το πλοίο στο οποίο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί ο άτυχος άνδρας.

Κατά τη διαμαρτυρία, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα, καθώς ο κόσμος επιβιβαζόταν στο Blue Horizon. Μάλιστα, μετά από λίγο, σηκώθηκε ο καταπέλτης του πλοίου καθώς εκφράστηκαν φόβοι ότι η διαμαρτυρία θα μπορούσε να μεταφερθεί και μέσα στο πλοίο.

Διαμαρτυρία και στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά έγινε και στη Θεσσαλονίκη, μετά από κάλεσμα συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία που πέρασε μεταξύ άλλων και από την πύλη του Λιμανιού, μπροστά από την οποία είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις.

Η πορεία ολοκληρώθηκε στο σημείο εκκίνησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 9