Ελλάδα

Blue Horizon: Στα δικαστήρια Πειραιά οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου

Στα δικαστήρια Πειραιά έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης (06.09.2023) τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, τα οποία κατηγορούνται για τη δολοφονία του 36χρονου. 

Δείτε τη στιγμή της άφιξης τους στα δικαστήρια Πειραιά

Τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τα οποία εμπλέκονται στον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά τη νύχτα της Τρίτης, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού.

Οι συλληφθέντες είναι ο καπετάνιος, ο ύπαρχος, ο λοστρόμος και ο αξιωματικός καταστρώματος του Blue Horizon.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο καπετάνιος γνώριζε τι είχε συμβεί, καθώς πολλοί επιβάτες του χτυπούσαν την πόρτα και τον ενημέρωναν. Ο καπετάνιος γύρισε μόνο όταν πήρε εντολή από το Λιμενικό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική