Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δικηγόρος τσιγγάνων: “Δεν άρπαξαν τη μικρή Μαρία ούτε την εκμεταλλεύτηκαν”

Δικηγόρος τσιγγάνων: “Δεν άρπαξαν τη μικρή Μαρία ούτε την εκμεταλλεύτηκαν”

“Οι πελάτες μου δικαιώθηκαν από την ανακοίνωση της Ιnterpol ότι η μικρή Μαρία δεν υπάρχει στη λίστα με τα παιδιά που αναζητούνται” δήλωσε μεταξύ άλλων η συνήγορος υπεράσπισης του ζευγαριού των τσιγγάνων που μεγάλωσε το κατάξανθο κοριτσάκι στον καταυλισμό στα Φάρσαλα.

Η δικηγόρος του ζευγαριού, κ. Μ. Παλάβρα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη αρπαγής της μικρής Μαρίας και αυτό επιβεβαιώνεται ουσιαστικά και από την επίσημη ανακοίνωση της Interpol ότι το κοριτσάκι δεν υπάρχει στη λίστα με τα εξαφανισμένα παιδιά που αναζητούνται.

Μεταξύ άλλων, η δικηγόρος του ζευγαριού σημείωσε ότι οι τσιγγάνοι που μεγάλωναν το κατάξανθο κοριτσάκι δεν το εκμεταλλεύτηκαν αφού δεν έχει αποδειχτεί ότι το έβαζαν να ζητιανεύει. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια,  το παιδί, σε όλα τα βίντεο που έχουν έρθει στη δημοσιότητα φαίνεται πλήρως εγκλιματισμένο με το περιβάλλον στον καταυλισμό, χορεύει και χαμογελάει χωρίς να προκύπτει από πουθενά κάποια ένδειξη κακομεταχείρισης.

Η ίδια ωστόσο, δεν έδωσε καμία απάντηση για το γεγονός ότι το ζευγάρι τσιγγάνων εμφανιζόταν να έχει 14 παιδιά και να λαμβάνει επιδόματα από το κράτος ύψους περίπου 2.700 ευρώ το μήνα. Ούτε γιατί το κοριτσάκι εμφανίζεται σε βίντεο με βαμμένα τα κατάξανθα μαλλιά του καστανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη ένα video με την μικρή Μαρία – Καμία ένδειξη κακομεταχείρισης – Παγκόσμια έρευνα για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του παιδιού

Πρόεδρος Ρομά: Αγόρασαν τη Μαρία όταν ήταν 15 ημερών

Κανείς δεν ψάχνει τη μικρή Μαρία – Δε βρίσκεται στη λίστα των παιδιών που αναζητούνται από την Interpol
 

Kαι ο Καναδάς ψάχνει τους γονείς της μικρής Μαρίας

Υπόθεση μικρής Μαρίας: “Βούλγαροι Ρομά μας την έδωσαν” – Ο 39χρονος κατηγόρησε την γυναίκα του ότι εκείνη επέμενε να πάρουν το παιδί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε