Ελλάδα

Folli Follie: Βγαίνουν από τις φυλακές Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος – Έληξε το 18μηνο της προφυλάκισης

Την αντικατάσταση της προφυλάκισης του Δημήτρη και του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της Folli Follie.

Η απόφαση αυτή έρχεται λίγες ημέρες πριν από την συμπλήρωση του 18μηνου της προσωρινής κράτησης των δύο κατηγορουμένων, του ιδρυτή της εταιρείας Folli Follie και του γιου του, βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου με τους παραποιημένους ισολογισμούς και την χειραγώγηση μετοχής, στις 8 Μαρτίου και ενόψει του γεγονότος ότι μέχρι τότε δεν θα έχει ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία καθώς το δικαστήριο αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων.

Το δικαστήριο, όπως και αναμενόταν, αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης των δύο «πρωταγωνιστών» της υπόθεσης επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσίας τους στην υπό εξέλιξη δίκη.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αποφάσισε να τους επιβάλλει τους εξής όρους : απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση απομάκρυνσης από τον νομό Αττικής και εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους.

Η απόφαση του δικαστηρίου, αναμένεται να υλοποιηθεί άμεσα με την υπό εξέλιξη δίκη να αναμένεται πολύμηνη λόγου του μεγάλου αριθμού μαρτύρων στην υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του