Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καραμπόλα: “Τρεις μέρες την έχουν σε ψυγείο!” – Δραματική έκκληση του πατέρα της Ιωάννας να βρεθεί νεκροτόμος!

ΦΩΤΟ FACEBOOK
ΦΩΤΟ FACEBOOK

Μέσα στον αβάσταχτο πόνο του για το χαμό της κόρης του που σκοτώθηκε στην καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων, αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου, ο Κ. Γιαννακόπουλος αναγκάστηκε να κάνει έκκληση για να γίνει η νεκροψία του παιδιού του.

“Έχασα το αγγελούδι μου. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα σκοτωθούν κι άλλο άνθρωποι. Θα στήσουν κι άλλη καρμανιόλα. Μην τους αφήσετε!”, είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: “Δεν μας σέβονται στη ζωή μας, δεν μας σέβονται και στο θάνατο. Την έχουν τρεις ημέρες σε ένα ψυγείο”, τόνισε.

Λίγο αργότερα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, υποστήριξε ότι ενημερώθηκαν το Σάββατο στις 6 το απόγευμα και η νεκροτομή θα γίνει σήμερα.

“Αδικείται η υπηρεσία διότι με ευαισθησία έχουμε κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό του νεκροτομείου για να γίνει σήμερα η νεκροτομή. Σήμερα Κυριακή θα γίνει η νεκροτομή. Πείτε μου σε ποιο κράτος τέτοια μέρα θα γινόταν νεκροτομή;”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε