Ελλάδα

“Λαδώνει” τη Δραπετσώνα ο Γκλέτσος – ΦΩΤΟ

Με επικεφαλής τον δήμαρχό τους, Απόστολο Γκλέτσο, οι ελαιοπαραγωγοί της ανατολικής Φθιώτιδας μοιράζουν στους πολίτες της Δραπετσώνας τα προϊόντα τους.

Από νωρίς το πρωί στην πλατεία του Αγίου Φανουρίου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες.

Εκεί ήταν από νωρίς και οι παραγωγοί. Μαζί τους τρεις τόνοι ελαιόλαδο και 1-1,5 τόνος με ελιές για να διατεθούν στους πολίτες της Δραπετσώνας δωρεάν.

Όπως έχει δηλώσει ο Απόστολος Γκλέτσος, αυτή είναι η αρχή του εγχειρήματος, αφού θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες δράσεις.
“Θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα να δώσουν κι άλλοι, που έχουν άλλα γεωργικά προϊόντα. Πρέπει να συνεργαστούμε οι δήμοι μεταξύ μας”, δήλωσε ο δήμαρχος της Στυλίδας.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Δήμαρχος Γκλέτσος θα προσφέρει ελιές και λάδι σε πολίτες στη Δραπετσώνα – ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κρήτη: Βυθίστηκε το φορτηγό πλοίο «MN KOSTAS» ανοιχτά της Σητείας – Ξεκίνησαν οι διαδικασίες απομάκρυνσης του ναυαγίου
Μετά από εβδομάδες που παρέμενε ημιβυθισμένο, το πλοίο παρουσίασε απότομη κλίση προς τα δεξιά – Οι αρχές ξεκίνησαν ήδη τη διαδικασία απομάκρυνσης καθώς θεωρείται ναυτιλιακός κίνδυνος
Το πλοίο «MN Kostas» βυθισμένο στα ανοικτά της Σητείας στην Κρήτη