Ελλάδα

«Live News»: Νέα καταγγελία για τη «γηροκόμο» που νάρκωνε και έκλεβε ηλικιωμένους

Μετά την αποκάλυψη της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, για τη Γεωργιανή που παρουσιάστηκε σε οικογένεια στη Νίκαια ως γηροκόμος και νάρκωσε 82χρονο για να του κλέψει τη σύνταξη, έρχεται άλλη μία καταγγελία. 

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή, κόρη 92χρονου που ζει στο Μαρούσι: «Τι του χορήγησε; Τι του χορήγησε; Μιλούμε για έναν άνθρωπο 92 ετών, ακινητοποιημένο στο κρεβάτι του, δηλαδή αφού ήθελε να κλέψει, του πατέρα μου γιατί του έδωσε αυτό το χάπι, αφού τα χρήματα που μου πήρε ήταν στο δικό μου δωμάτιο, αλλού δηλαδή. Η γυναίκα αυτή κάνει κακές ενέργειες σε γέροντες που κάποιον από αυτούς θα τον στείλει. Είναι επικίνδυνη».

Η γηροκόμος κέρδισε την κόρη του θύματος με την ευγένεια και την εμπειρία της και παρουσιάστηκε στο σπίτι της στο Μαρούσι στις 8 το πρωί για να φροντίσει τον 92χρονο κατάκοιτο. Δύο ώρες αργότερα, όταν η γυναίκα τηλεφώνησε στο σπίτι της για να ελέγξει πώς είναι ο πατέρας της, βρήκε κλειστό το τηλέφωνο της γηροκόμου.

«Παίρνω τηλέφωνο 10.10 π.μ. για να δω πώς τα πηγαίνουνε μαζί. Δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο. Ο πατέρας όταν τον άφησα μιλούσε κανονικά, είχε πάρει το πρωινό του, ήταν μέσα στην τρελή χαρά, ακινητοποιημένος όμως στο κρεβάτι με ένα γύψο που πιάνει όλο το αριστερό του πόδι. Δεν μπορεί να κατέβει. Αρχίζω να ανησυχώ, παίρνω αυτή τηλέφωνο, έλεγε ότι είναι κλειστό».
«Έφυγα τρέχοντας. Πάω σπίτι, βλέπω τον πατέρα να μην μπορεί να επικοινωνήσει, νόμιζα ότι είχε πάθει εγκεφαλικό, με το στόμα του ανοιχτό, η κυρία είχε εξαφανιστεί και μου έχει πάρει 4.000 ευρώ, ό,τι βρήκε μέσα στο σπίτι τα πήρε, κάτι κολόνιες και ένα κουτί με κοσμήματα».

Η γηροκόμος που παρουσιάστηκε ως «Ελένη» από τη γεωργία, καθώς και η αλλοδαπή γυναίκα με το όνομα «Άννα» που τη σύστησε, είναι εξαφανισμένες, ενώ τα κινητά τους τηλέφωνα είναι κλειστά.

Η δράση της νοσοκόμας φαίνεται να είναι συστηματική και η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για σπείρα, αφού εκτός από τις δύο οικογένειες που έπεσαν θύματα της νοσοκόμας με το δηλητήριο, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για ληστείες σε ηλικιωμένους χορηγώντας ναρκωτικές ή υπνωτικές ουσίες από γυναίκα με παρόμοια εξωτερική εμφάνιση.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις που αναφέρουν ότι μία νοσοκόμα εύσωμη και μεσήλικη από τη Γεωργία έδρασε με παρόμοιο τρόπο. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση συλλέγοντας στοιχεία και καταγγελίες.

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στον εισαγγελέα ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά - Αναζητούνται ακόμη 2 άτομα, άγνωστα τα κίνητρα
Το χρονικό της δολοφονίας, τα όσα ισχυρίστηκε ο 23χρονος στις αρχές και τα σοκαριστικά βίντεο ντοκουμέντο από τους δρόμους της Καλαμαριάς, λίγο μετά την επίθεση με το μαχαίρι
20χρονος
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Συνελήφθη ο 23χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα τον 20χρονο στην Καλαμαριά – Άλλαξε την αρχική κατάθεσή του
Νωρίτερα, ο 23χρονος παραδόθηκε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, που τον αναζητούσαν για την δολοφονία του 20χρονου το βράδυ της Πέμπτης (12.03.2026) στην Καλαμαριά
Καλαμαριά
27