Ελλάδα

Νέα ταξιδιωτική οδηγία από την Αυστραλία για την Ελλάδα

''Η βία μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς προειδοποίηση στην Ελλάδα, όπου καταγράφονται τοποθετήσεις βομβών σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια"αναφέρεται στην αναθεωρημένη ταξιδιωτική σύσταση του υπουργείου Εξωτερικών της Αυστραλίας.

Οι πρόσφατες επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων αλλά και των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, οδήγησαν το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών στην απόφαση να αναθεωρήσει την ταξιδιωτική του σύσταση για την Ελλάδα.

Στην αναθεωρημένη σύσταση δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, αν και σημειώνεται πως “η βία μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς προειδοποίηση στην Ελλάδα, όπου καταγράφονται τοποθετήσεις βομβών σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια”.

Επισημαίνεται, επίσης στους Αυστραλούς πολίτες πως “οι απεργίες γίνονται πιο συχνά στην Ελλάδα. Απεργίες σημειώνονται και στα δημόσια μέσα συγκοινωνιών με αποτέλεσμα να επηρεαστούν τα ταξιδιωτικά σας πλάνα στην Ελλάδα”.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έβγαλε μαχαίρι και πήγε να μου το καρφώσει στην κοιλιά» λέει ο 45χρονος στη Θεσσαλονίκη που του επιτέθηκε ο 64χρονος Ισπανός - Η στιγμή της σύλληψης
«Απείλησε και τους αστυνομικούς. Τον αφόπλισαν και όταν άνοιξαν και το αυτοκίνητό του και είδαν μέσα μαχαίρια και σπαθιά»
64χρονος επιχείρησε να μαχαιρώσει 45χρονο σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη
2
«Ο δράστης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και το έπαιζε λυπημένος» λέει γείτονας του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Λαμία
«Όταν έβλεπες τον 43χρονο δεν σου περνούσε από το μυαλό πως θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Μετά μάθαμε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία 2