Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πτώση ελικοπτέρου: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας [pics]

Πτώση ελικοπτέρου: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας [pics]

– Πατέρας ενός παιδιού ήταν ο φύλακας του κωπηλατοδρομίου που έχασε την ζωή του σήμερα στον Σχοινιά
– Ηταν εκείνος που μετέδιδε ζωντανά μέσω facebook τον θάνατό του! – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
– Το βίντεο διακόπτεται απότομα και φαίνονται σπίθες αλλά και η άκρη της μοιραίας κολώνας!
– Εμπειρος πιλότος ο χειριστής του ελικοπτέρου – Ηταν συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας
– Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο τρίτος επιβαίνων ο φοιτητής
– Ο ψεκασμός είχε τελειώσει και ο πιλότος τους πήρε μαζί του για να κάνουν μια βόλτα
– Το ελικόπτερο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ την ώρα της απογείωσης

 

Η πρωινή τραγωδία σήμερα στον βάλτο του Σχοινιά με την πτώση του ελικοπτέρου από άγνωστη αιτία έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Νεκροί είναι ο Ακης Βουλγαρέλης, ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο και ο πιλότος του ελικοπτέρου, Δημήτρης Πρέντζας, ένας πολύ έμπειρος πιλότος όπως λένε όσοι τον γνώριζαν. Ηταν συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας με πολλές ώρες πτήσης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΠΤΗΣΗ

Τραυματίας είναι ένας φοιτητής ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κάκωση στον θώρακα, κατάγματα στα πλευρά και στην ωμοπλάτη και θλάσεις σε άλλα σημεία του σώματός του.

Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μετέδιδε ζωντανά τον θάνατό του. Μια εμπειρία που όλοι κάποιοι στιγμή στην ζωή τους θέλουν να ζήσουν. Μια βόλτα με ελικόπτερο κατέληξε σε τραγωδία. Ο νεαρός αυτός άνδρας, πατέρας ενός παιδιού έχασε σήμερα το πρωί την ζωή του στον βάλτο του Σχοινιά και η τελευταία του ανάρτηση στο facebook έμελλε να είναι το τέλος… «Ελεγχος βάρδιας από ψηλά», ήταν ο τίτλος που έβαλε ο ίδιος στην ανάρτηση αυτή.

Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης, ο Άκης όπως τον φώναζαν οι φίλοι του και οι δικοί του άνθρωποι ασχολούνταν με το bodybuilding και μάλιστα με σημαντικές διακρίσεις. Κάτω από την τελευταία ανάρτηση του Ακη, πολλά “γιατί” και ανείπωτος θρήνος.

Η θεία του αδικοχαμένου Ακη μιλώντας στο newsit.gr κα Κατερίνα ήταν συγκλονισμένη. «Τον μεγάλωσα στα πόδια μου. Εγω το είπα στη μάνα του πριν από λίγο. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ:


Το χρονικό της τραγωδίας της πτώσης του ελικοπτέρου στον Σχοινιά

Το ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας που είχε μισθωθεί από την Περιφέρεια για ψεκασμούς κατά των κουνουπιών είχε μόλις ολοκληρώσει τον αεροψεκασμό. Λίγα λεπτά πριν της 10:00 ο πιλότος δέχθηκε να επιβιβαστούν μαζί του στο ελικόπτερο για να δουν την περιοχή από ψηλά ένας φοιτητής που έκανε την πρακτική του, αλλά και ένας φύλακας της περιοχής.

09:48 έγινε το κακό, κατά τη διάρκεια της απογείωσης. Ο χειριστής έχασε τον έλεγχο και το ελικόπτερο καρφώθηκε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να πέσει στο έδαφος.

Αμέσως μετά την πτώση, σε βαλτώδη περιοχή όσοι ήταν παρόντες προσπάθησαν να πλησιάσουν για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν.


Κατάφεραν να εντοπίσουν μερικά μέτρα από το ελικόπτερο τον άτυχο φοιτητή ο οποίος είχε καταφέρει να απεγκλωβιστεί.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική. Έσπευσαν αμέσως 27 άνδρες με 9 οχήματα. Κατάφεραν να προσεγγίσουν το κουφάρι του ελικοπτέρου και να φτάσουν ως τον πιλότο και τον φύλακα που παρέμεναν μέσα.

Δυστυχώς οι δύο άνδρες δεν έδιναν σημεία ζωής. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά, είχαν χάσει τη ζωή τους.

Στο σημείο της τραγωδίας έχει πέσει και μαι κολόνα της ΔΕΗ, στοιχείο ενδεικτικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – Θ. ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε