Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε εμφανές σημείο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο αριθμός για ευάλωτους πολίτες

Σε εμφανές σημείο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο αριθμός για ευάλωτους πολίτες

Με παρέμβαση της υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, στο εξής ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης για άτομα που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη ή με αναπηρία θα αναγράφεται σε εμφανές σημείο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η υφυπουργός Υγείας είχε στείλει επιστολή στη ΔΕΗ για προστασία των ευάλωτων καταναλωτών και ιδίως των μηχανικώς υποστηριζόμενων μετά το τραγικό γεγονός με το θάνατο 56χρονης γυναίκας στα Χανιά, που ζούσε με μηχανική υποστήριξη αλλά της έκοψαν το ρεύμα για χρέους 800€.

Η εταιρία επεξεργάζεται ένα ευρύτερο σχέδιο για τα άτομα με αναπηρία, στο πλαίσιο του οποίου θα ενσωματωθεί σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος, ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης, με στόχο την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργηθεί αξιόπιστο μητρώο στη ΔΕΗ, ευάλωτων πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το έκανε πάλι το θαύμα της η ΔΕΗ – Έκοψε το ρεύμα σε ανάπηρο καρδιοπαθή

Έρχονται έμμεσες μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ – Ποιους αφορά

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα στον τετραπληγικό στη Μαγνησία – Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

Το έκαναν ξανά! Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτι τετραπληγικού στη Μαγνησία – Παρέμβαση Μακρή

Αίνιγμα η αιτία θανάτου της 56χρονης – Τί έδειξε η νεκροψία – Η ΔΕΗ προκαλεί, επανασυνδέοντας το ρεύμα μία ημέρα μετά τον θάνατό της

Η ΔΕΗ “σκότωσε” μία τετραπληγική γυναίκα στα Χανιά – Είχε χρέη και της έκοψαν το ρεύμα, ενώ υποστηριζόταν μηχανικά – Ήταν μόλις 56 χρονών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε