Ελλάδα

Σε κόκκινο συναγερμό οι υγειονομικές υπηρεσίες λόγω καύσωνα – Πως να προφυλαχτείτε

Σε κόκκινο συναγερμό οι υγειονομικές υπηρεσίες του Eθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠY) για να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα από τον επικείμενο καύσωνα.

Tις επόμενες ημέρες και για όσο διαρκούν οι υψηλές θερμοκρασίες τίθενται σε κατάσταση επιφυλακής τα Δημόσια Νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ ενώ το ΕΚΕΠY συνιστά στους ηλικιωμένους  και στους πάσχοντες από χρόνια νοσήματα να αποφεύγουν τις άσκοπες  μετακινήσεις.

Το υπουργείο υγείας έχει ήδη ενημερώσει τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και τα Κέντρα Υγείας της επικράτειας για να βρίσκονται σε ετοιμότητα όλες τις ημέρες του καύσωνα.

Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας