Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Seajets – Champion Jet 2: Αξέχαστο ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς με μοναδική άνεση

Seajets – Champion Jet 2: Αξέχαστο ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς με μοναδική άνεση

Ο Αύγουστος δεν θα μπορούσε παρά να συνδιαστεί με καλοκαιρινές διακοπές. Σε μία καθημερινότητα γεμάτη από υποχρεώσεις, ένας προορισμός, αλλά κυρίως το ταξίδι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μπορούν να δώσουν «ανάσες» στο σώμα και το μυαλό.

Ένα αξέχαστο ταξίδι στα μοναδικά ελληνικά νησιά και το απέραντο γαλάζιο, μπορούν να μας προσφέρουν τις στιγμές χαλάρωσης που όλοι έχουμε ανάγκη.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και όλοι μας, μπορούμε να βρεθούμε στον προορισμό μας γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

CHAMPION JET 2

Το καλοκαίρι ξεκινάει εδώ με την SEAJETS και τον πρωταθλητή Αιγαίου CHAMPION JET 2 με χωρητικότητα 1050 επιβατών και 180 οχημάτων!

Το CHAMPION JET 2 σας ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά κάθε μεσημέρι στις 14.20 προς:

  • Πάρο σε 2.45’
  • Νάξο σε 3.25’
  • Ίο 4.15’ &
  • Σαντορίνη σε 4.55’

Γιατί η Πάρος είναι all in one προορισμός

Μέσα στο στέμμα των Κυκλάδων η Πάρος είναι ένα από τα πιο πολύτιμα πετράδια. Κάτασπρη, αστραφτερή σαν το πολύτιμο μάρμαρό της, μυστηριακή σαν τις μονές της, παιχνιδιάρικη σαν το ίδιο το Αιγαίο.

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα και οι ταξιδιώτες δεν βλέπουν την ώρα πότε να βρεθούν στην Παροικιά για ένα ακόμα καλοκαίρι απόλαυσης!

Αν αγαπάτε τα ελληνικά μυστήρια, στην Πάρο σας περιμένει ένα άλυτο: Μια από τις πιο παράξενες αναφορές της ελληνικής γραμματείας είναι αυτή του Πλίνιου που αναφέρει ότι στο νησί της Πάρου υπάρχει ένας λίθος τον οποίον τον έβραζαν (!) και ο χυμός του ήταν πολύ σπουδαίο φάρμακο! Επειδή ο Πλίνιος ήταν επιστήμονας με μεγάλη σοβαρότητα, πολλοί είναι οι ερευνητές που προσπαθούν να εντοπίσουν αυτόν τον λίθο! Ιδού η Πάρος, ιδού και η πρόκληση. Μπορεί να είστε οι τυχεροί που θα ανακαλύψετε το μυστικό!

Όταν είσαι στην Πάρο, είσαι και στην Νάξο; Αυτά τα δύο νησιά είναι δίδυμα, όντως. Μόνον τρία μίλια χωρίζουν τις δυο χαριτωμένες αυτές επικράτειες. Είναι αδύνατον σχεδόν – και χωρίς νόημα – να έρθει κάποιος στην Πάρο και να μην βρεθεί και στην Νάξο και το αντίστροφο. Παροναξία άλλωστε την λένε αυτήν την θαυμαστή γωνιά των Κυκλάδων…Σχεδόν ενώνονται…

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Champion Jet 2:

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να μπείτε στο www.seajets.gr, να καλέσετε στο 210 7107710 ή να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντας τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID19, καθώς τα παραπάνω πλοία είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος Ισραϊλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τοwww.auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο office@auraair.com.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις