Ελλάδα

TUI Γερμανίας: Προβλέπει «καυτό» καλοκαίρι για την Ελλάδα – Ξεχωρίζουν Κρήτη, Ρόδος και Κως

Η TUI Γερμανίας αναμένει ένα «θερμό» καλοκαίρι 2021 για την Ελλάδα. Ξεχωρίζουν ως τουριστικοί προορισμοί η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας, Marek Andryszak, υπογραμμίζει ότι το ταξίδι παραμένει μέγιστη προτεραιότητα για τους Γερμανούς και όσο μεγαλύτεροι είναι οι περιορισμοί, τόσο μεγαλύτερη είναι η εκτίμηση για τα ταξίδια, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία.

Όπως λέει ο CEO της TUI Γερμανίας, με την ευκαιρία της διαδικτυακής παρουσίασης του προγράμματος για το Καλοκαίρι του 2021, «φέτος, τα ταξίδια είναι μια από τις πιο δραστηριότητες που έλειψαν από τους πολίτες. Αυτό το παρατηρούμε ιδιαίτερα στον αριθμό των αναζητήσεων στο TUI.com, όπου οι Γερμανοί πολίτες μπαίνουν αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές των διακοπών τους για το επόμενο έτος».

Ο Marek Andryszak συνεχίζει λέγοντας ότι: «Η TUI Γερμανίας αναμένει ένα ισχυρό καλοκαίρι 2021, από πλευράς κρατήσεων για την Ελλάδα αλλά και την Ισπανία. Οι αρχικές τάσεις δείχνουν ότι η Ελλάδα ειδικότερα έχει μεγάλη ζήτηση από τις οικογένειες. Η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως είναι μπροστά από την άποψη της δημοτικότητας και προσφέρουν την πιο εκτεταμένη γκάμα ξενοδοχείων. Η TUI διαθέτει συνολικά πάνω από 4.500 ξενοδοχεία στην γκάμα της στην Ελλάδα».

TUI Γερμανίας: «Κατάλληλη προσφορά για κάθε παραθεριστή»

«Για να διασφαλίσουμε την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία, εμμένουμε στο ευρύ χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων το καλοκαίρι του 2021 και έχουμε την κατάλληλη προσφορά για κάθε παραθεριστή», σημειώνει ο Stefan Baumert, της TUI Germany. Εκτός από την Ισπανία και την Ελλάδα, η TUI αναμένει επίσης καλή ζήτηση για την Τουρκία και την Ιταλία.

Η TUI προσφέρει στους πελάτες της που κάνουν κράτηση για διακοπές μεταξύ 17 Δεκεμβρίου 2020 έως και το τέλος του έτους, να μπορούν να κάνουν νέα κράτηση ή ακύρωση δωρεάν έως και 14 ημέρες πριν την άφιξη. Αυτό ισχύει για την περίοδο ταξιδιού έως τις 31 Οκτωβρίου 2021. Η TUI προσφέρει επίσης την ταξιδιωτική προστασία Covid – Protect.

Ο επικεφαλής της TUI Germany Marek Andryszak είναι πεπεισμένος ότι ένα εμβόλιο και οι βελτιωμένες επιλογές εξετάσεων (test), θα φέρουν την απαραίτητη ασφάλεια για να ταξιδέψουν οι τουρίστες πιο γρήγορα: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα σημειώσουμε σημαντική ανάκαμψη το 2021. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την επανέναρξη της ταξιδιωτικής μας επιχείρησης και βλέπουμε καλές προοπτικές για τον Τουρισμό τον επόμενο χρόνο. Ειδικά οι περιηγήσεις με πακέτα θα έχουν υψηλή ζήτηση, καθώς αυτή η μορφή ταξιδιού προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η TUI, ηγέτης της τουριστικής αγοράς στη Γερμανία έχει περίπου 10.000 υπαλλήλους και 500 καταστήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Βροχές σε Αττική, Μακεδονία και Ήπειρο – Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 22 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου
Καιρός
Το ΣτΕ «μπλοκάρει» γνωμοδότηση του δήμου Αθηναίων για ζητήματα δόμησης – «Δεν έχουν αρμοδιότητα οι δήμοι»
Με γνωμοδότησή του που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη, το ΣτΕ έβαλε «φρένο» στην προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να παρακάμψει, ουσιαστικά, τον νέο οικοδομικό κανονισμό
Οικοδομή
Ρώσος μοναχός ζούσε επί 3 χρόνια παράνομα στο Άγιο Όρος – Του πέρασαν χειροπέδες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
«Σκόπευα να επιστρέψω το 2022 στην πατρίδα μου αλλά δεν έβρισκα εισιτήριο. Ζούσα όλα αυτά τα χρόνια στην Μονή Αγίου Παντελεήμονος, πλέον θέλω να επιστρέψω …» είπε στην απολογία του
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 4
«Ο Βασίλης ή κάτι είδε ή τον έφαγαν άδικα» λέει ο αδερφός του επιστάτη που δολοφονήθηκε στο κάμπινγκ της Φοινικούντας
«Ήξερα ότι οι επιθέσεις ήταν σε βάρος του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, τώρα που πήρε και τον αδερφό μου, έχω τρελαθεί, γιατί να τον πάρει;», διερωτάται στο newsit.gr ο αδερφός του δολοφονημένου επιστάτη
68χρονος 1