Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τήνος: Συναγερμός στο λιμάνι! Καταμαράν γεμάτο τουρίστες προσάραξε στα βράχια λόγω πυκνής ομίχλης! Με καΐκια αποβιβάζουν τους επιβάτες (ΦΩΤΟ)

Φωτό newsIT
Φωτό newsIT

– Θρίλερ εκατοντάδες επιβάτες στην Τήνο
Καταμαράν προσάραξε σε βράχια κοντά στο λιμάνι
– Σύμφωνα με τον καπετάνιο, αιτία ήταν η πυκνή ομίχλη
– “Στο πόδι” το Λιμενικό για να βοηθήσει τους 239 επιβάτες να εγκαταλείψουν το πλοίο
– Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός μέχρι στιγμής
– Τι λέει στο newsIT αυτόπτης μάρτυρας για τις στιγμές πανικού που επικράτησαν στο εσωτερικό του καταμαράν
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός καταμαράν, όταν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης στο λιμάνι της Τήνου παρασύρθηκε στα βράχια του νησιού!


Γεμάτο ξένους τουρίστες!

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής και στο λιμάνι της Τήνου σήμανε συναγερμός!

Στο καταμαράν επέβαιναν κατά κύριο λόγο τουρίστες, οι περισσότεροι από τους οποίους Ασιάτες, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai, ένας Έλληνας επιβάτης που παρενέβη τηλεφωνικά.

Ο επιβάτης δήλωσε στην εκπομπή πως πλησίασαν καϊκια και μέχρι αυτή την ώρα βοηθούν τους επιβάτες να βγουν με ασφάλεια από το καταμαράν, με τους περισσότερους να έχουν ήδη εγκαταλείψει επιτυχώς το πλοίο.

Ο επιβάτης δήλωσε ακόμη πως τόνισε πως δεν επικράτησε καθόλου πανικός, με τους Έλληνες να προσπαθούν να καθησυχάσουν τους ξένους τουρίστες.

Ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί προς το παρόν κάποιος τραυματισμός από την συγκεκριμένη περιπέτεια.

Το δρομολόγιο του καταμαράν

Το καταμαράν ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Τήνο στις 09:15 το πρωί της Κυριακής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT δεν υπάρχει ευτυχώς εισροή υδάτων.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει από την Ραφήνα, με προορισμό την Πάρο, την Τήνο και τη Μύκονο, μεταφέροντας 239 επιβάτες και 24 άτομα πλήρωμα.

Ρυμουλκό πλοίο από τη Μύκονο αναμένεται να φθάσει στο σημείο σε περίπου 2 ώρες για να ρυμουλκήσει το FLYING CAT 4 στο λιμάνι προκειμένου να επιθεωρηθεί από κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε