Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τζόκερ: Άφαντος ο υπερτυχερός που κέρδισε 9,8 εκατ. ευρώ!

Τζόκερ: Άφαντος ο υπερτυχερός που κέρδισε 9,8 εκατ. ευρώ!

Στο Νέο Ψυχικό κατατέθηκε το υπερτυχερό δελτίο του Τζόκερ που μετά την κλήρωση της Κυριακής (15.05.2016) έκανε έναν άνθρωπο πλουσιότερο κατά 9.839.638,88 ευρώ! Ο νικητής, πάντως, για την ώρα, παραμένει άφαντος!

Το τυχερό δελτίο δεν αποκλείεται να κατατέθηκε κάποια στιγμή από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι την Κυριακή είπε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου στο Νέο Ψυχικό μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Δεν ξέρω ποιος είναι» τόνισε και πρόσθεσε πως μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί της, ούτε ο ίδιος ο νικητής ούτε κάποιος δικηγόρος.

Είναι η πρώτη φορά που κάποιος κερδίζει και τα έξι νούμερα του Τζόκερ με δελτίο που έπαιξε στο συγκεκριμένο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, είπε η ιδιοκτήτρια, σημειώνοντας πως πολλές φορές έχει δώσει «πεντάρια», τον πρώτο αριθμό στο ΠροΤο και άλλες δυο φορές τον πρώτο αριθμό στο Εθνικό Λαχείο.

Δεδομένου πως το ποσό που κέρδισε ο υπερτυχερός του Τζόκερ είναι τόσο μεγάλο, δεν θα εμφανιστεί στο πρακτορείο για τα χρήματα αλλά στον ΟΠΑΠ.

Η τύχη χαμογέλεσε διάπλατα στον ή την κάτοχο του υπερτυχερού δελτίου, αφού εκτός από τις 6 επιτυχίες, το συγκεκριμένο δελτίο είχε και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία. Έπαιξε δηλαδή 20 στήλες και με ένα ποσό 10 ευρώ κέρδισε σχεδόν 10 εκατομμύρια!

Τα υπόλοιπα δελτία που επίσης κερδίζουν παίχτηκαν σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Παιανία, Ζωγράφου, Γλυκά Νερά, Ζάκυνθο, Περιστέρι και Τρίκαλα! Από τα δελτία που κερδίζουν μόλις σε ένα οι τυχεροί αριθμοί επιλέχθηκαν με τυχαία επιλογή, σε πέντε οι τυχεροί είχαν απλή συμμετοχή, ένα ήταν από τα λεγόμενα έτοιμα δελτία κι ένα με πλήρες σύστημα.

Οι τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 27, 35, 41 Τζόκερ: 8

Η διαλογή

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε