Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βάσεις 2015: Εδώ θα δείτε τους πίνακες με τα μόρια!

Βάσεις 2015: Εδώ θα δείτε τους πίνακες με τα μόρια!

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη πτώση σε όλες τις σχολές. Δείτε στο newsit τους πίνακες με τια μόρια ανα σχολή. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα πάντα για τις βάσεις 2015.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Βάσεις 2015 και τις Πανελλήνιες  εξετάσεις 2015. Κατεβάστε εύκολα με ένα κλικ όλους τους πίνακες για Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ, Ημερήσια και Εσπερινά. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ
1. ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ

2. ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ

3. ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014

4. ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2013

5. ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ

6. ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛΑ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ

7. ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2014

8. ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2013

9. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ)

10. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ)

Οι διαδικασίες επιλογής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αφορούν αποφοίτους:
α) ημερήσιου Γενικού Λυκείου και ημερήσιου ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ (κατηγορίες 90% και 10%), για τα τμήματα και τις σχολές των Πανεπιστημίων, των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, των Τ.Ε.Ι., της ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές των Ακαδημιών της Πυροσβεστικής και Εμπορικού Ναυτικού.
β) ημερήσιου ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄, για τα Τ.Ε.Ι, την ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, τις Σχολές Αστυφυλάκων και τις σχολές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.
γ) εσπερινού Γενικού Λυκείου και εσπερινού ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄, για τα Πανεπιστήμια, τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, τα Τ.Ε.Ι, την ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης και τις Σχολές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.
δ) εσπερινού ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄, για τα Τ.Ε.Ι, την ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, και τις σχολές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε