Ελλάδα

Χτύπησαν περιπτερά και πυρπόλησαν περίπτερο στα Εξάρχεια [vid]

Στόχος αγνώστων έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (17.12.2016) ένας περιπτεράς και το περίπτερό του στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων στα Εξάρχεια.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, άγνωστοι έβγαλαν τον περιπτερά έξω με τη βία, τον χτύπησαν και στη συνέχεια πυρπόλησαν το περίπτερο! Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των περαστικών, ένας από τους οποίους μάλιστα κατέγραψε τη στιγμή που το περίπτερο καίγεται.

Μετά την επίθεση, οι άγνωστοι δράστες διέφυγαν, ενώ ο άτυχος περιπτεράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Εξαιτίας της πυρκαγιάς, για αρκετή ώρα έκλεισε η Πατησίων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα 200 εκατ. ευρώ ετησίως οι παράνομες επιδοτήσεις – Οι πρώτες καταγγελίες το 2017 και τα πλαστά έγγραφα
Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις από τα 650.000 ΑΦΜ που αιτούνταν επιδοτήσεις περίπου οι 100.000 είχαν λάβει χρήματα με πλαστά έγγραφα η με κάποιο τρόπο που παρέκκλινε από την τυπική διαδικασία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 2