Ελλάδα

ΑΑΔΕ: Λουκέτα και πρόστιμα για φοροδιαφυγή σε καφετέρια στη Γλυφάδα και ψησταριά στο Κουκάκι

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Στη φάκα της ΑΑΔΕ έπεσαν δυο καταστήματα σε Γλυφάδα και Κουκάκι για φοροδιαφυγή.

Το ένα κατάστημα το οποίο μπήκε λουκέτο για φοροδιαφυγή είναι γνωστή καφετέρια στην Γλυφάδα, η οποία δεν είχε διαβιβάσει στην εφαρμογή e-send της ΑΑΔΕ 10.600 αποδείξεις, καθαρής αξίας 365.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 77.500 ευρώ.

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ προχώρησαν στην άμεση σφράγισή της επιχείρησης, ενώ κάνουν φύλλο και φτερό τα λογιστικά αρχεία για να δουν αν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις, ώστε να υπολογίσουν το συνολικό πρόστιμο.

Η δεύτερη επιχείρηση είναι ψητοπωλείο στο Κουκάκι, το οποίο είχε… «ξεχάσει» να εκδώσει, για το 2018 και το 2019, 3.400 αποδείξεις, συνολικής αξίας 35.000 ευρώ. Τα πρόστιμα, που καταλογίστηκαν, φτάνουν τα 20.000 ευρώ, ενώ ο έλεγχος συνεχίζεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή η 54χρονη που επιτέθηκε στην οικιακή βοηθό στη Ρόδο - Ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα
Ακόμα η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε χρήματα από την 42χρονη προκειμένου να μεταφέρει ή να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες για λογαριασμό τους
Περιπολικό της Αστυνομίας
Καταγγελία για ριφιφί σε μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη - «Έκαναν ζημιές και πήραν 1.000 ευρώ» λέει ο ιδιοκτήτης
«Βρήκαν δίοδο από την πίσω πλευρά του κτιρίου, μπήκαν μέσα και έκαναν ζημιές. Δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο, πήραν οθόνες και περίπου 1.000 ευρώ που είχα σε ένα συρτάρι»
Διάρρηξη σε μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη