Ελλάδα

Αδέσποτη σφαίρα σε ταξί: «Γλιτώσαμε για 7 χιλιοστά! Είμαι ακόμα σε σοκ» λέει ο οδηγός

Για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε χθες (07.01.20210) περίπου στις 20:00 το βράδυ ο ίδιος και η γυναίκα που είχε πάρει με το ταξί του για να τη μεταφέρει από το Μενίδι στους Αγίους Αναργύρους μίλησε ο Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης, οδηγός του οχήματος όπου “καρφώθηκε” αδέσποτη σφαίρα.

Είναι ο οδηγός του ταξί που γλίτωσε από θαύμα όταν αδέσποτη σφαίρα χτύπησε τον ουρανό του αυτοκινήτου του. Η σφαίρα δεν διαπέρασε, ευτυχώς για τον ίδιο, την οροφή, αλλιώς θα είναι τραυματιστεί τουλάχιστον.

Ο Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης, πατέρας τριών παιδιών, δεν έκρυψε ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ των όσων έγιναν. Ήταν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν ο κ. Πεχλιβανίδης πήρε με το ταξί του μια γυναίκα για να τη μεταφέρει στους Αγίους Αναργύρους.

taxisfaira

Λίγο αφού είχε ξεκινήσει, άκουσε «ένα μπαμ και είδα μια λάμψη» είπε ο οδηγός ταξί. Αμέσως σταμάτησε, κατέβηκε και ενώ ο ίδιος νόμιζε πως είχε χτυπήσει μηχανάκι, οι συνάδελφοί του από την πιάτσα των ταξί του είπαν για τη σφαίρα!

taxisfaira

Χωρίς δεύτερη σκέψη, κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασε, βρέθηκε η αδέσποτη σφαίρα που είχε χτυπήσει το ταξί του.

taxisfaira

«Νιώθω ότι είμαι τυχερός. Ευχαριστώ το Θεό που είμαστε ζωντανοί. Είμαστε τυχεροί που δεν τρύπησε την οροφή» είπε. Σοκαρισμένη απ’ όσα έγιναν ήταν και η γυναίκα που βρισκόταν στο ταξί και ξέσπασε σε λυγμούς από το φόβο της. Και ο Χαράλαμπος Πεχλιβανίδης, άλλωστε, παραδέχτηκε ότι ακόμη, δεν έχει ξεπεράσει το σοκ.

Σημειώνεται πως όταν χτύπησε η αδέσποτη σφαίρα το ταξί, η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο και εκτός από τον οδηγό ταξί και την πελάτισσά του θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί κι άλλος κόσμος. «Είναι πολλά τα περιστατικά στην περιοχή» επιβεβαίωσε ο Χαραλαμπος Πεχλιβανίδη.

Δείτε όλα όσα είπε

https://youtu.be/G8C7FCwcTLw

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος ο 53χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου που αγνόησε τα σήματα και παρέσυρε μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση στην Θεσσαλονίκη
Ο οδηγός κατέθεσε ότι δεν έκανε κάτι παράνομο, τονίζοντας ότι τα ηχητικά σήματα τον βρήκαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και λόγω του μήκους του λεωφορείου δεν πρόλαβε να περάσει
Τρένο
Η στιγμή του τροχαίου στον Κολωνό - Μηχανή με μεθυσμένη οδηγό συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα
Στο πρώτο εκπνεόμενο αλκοτέστ που της έγινε από τους άνδρες της Τροχαίας, βρέθηκε θετική στην κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του πλημμελήματος
Τροχαίο στον Κολωνό
11
Τα επίσημα αιτήματα των αγροτών στα οποία η κυβέρνηση απαντά με διπλό κάλεσμα για διάλογο - Η αντίθεσή τους να περάσουν αρμοδιότητες του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια, απέστειλαν το απόγευμα της Κυριακής (14/12/25) τη λίστα των διεκδικήσεών τους προς την κυβέρνηση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 176