Ελλάδα

Άγρια συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 20 νεαρών: Πιάστηκαν στα χέρια και πέταξαν μπουκάλια

«Ακούσαμε φωνές και σοβαρές απειλές. Φαινόταν σαν να ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες, οι περισσότεροι ήταν νεαρά άτομα, ανήλικα», κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας

Άγρια συμπλοκή τα μεσάνυχτα (28.09.2025) στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ 20 ατόμων. Το επεισόδιο φαίνεται πως ξέσπασε ανάμεσα σε 2 παρέες νεαρών.

Η συμπλοκή έγινε στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γ. Λαμπράκη και Χ. Περραιβού. Νεαροί πιάστηκαν στα χέρια, έβριζαν και απειλούσαν, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσουν όλη τη γειτονιά. Κάποιοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και ως «όπλο» τα μπουκάλια που κρατούσαν.

Εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης της περιοχής περιέγραψε τα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια του.

«Ακούσαμε φωνές και σοβαρές απειλές. Φαινόταν σαν να ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες, οι περισσότεροι ήταν νεαρά άτομα, ανήλικα».

Η αστυνομία έχει πάρει ήδη καταθέσεις και ελέγχει τις κάμερες ασφαλείας ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Πλήροφορίες από ThessPost.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου από ανήλικο στο Ίλιον - «Ο νεαρός του έριξε μπουνιά και του έσπασε το δόντι»
Τόσο ο οδηγός όσο και ο ανήλικος συνελήφθησαν από τις αρχές, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ιλίου και στη συνέχεια υπέβαλαν ο ένας μήνυση κατά του άλλου
Λεωφορείο 7