Ελλάδα

Αγριότητα: Βρήκαν τραυματισμένο σκυλάκι και το πέταξαν στα σκουπίδια!

Απίστευτη αγριότητα έδειξαν άγνωστοι σε αδέσποτο σκυλάκι στον Ταύρο. Το βρήκαν τραυματισμένο και αντί να το περιθάλψουν το πέταξαν στον κάδο των σκουπιδιών.

Το άτυχο ζώο εντοπίστηκε τχυαία στα σκουπίδια έξω από δημοτικό σχολείο της περιοχής από μαθητές. Ενημερώθηκε ο δήμος και στη συνέχεια το ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων), το οποίο ανέλαβε την περίθαλψή του. 

Κτηνίατροι που το εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι είναι αφυδατωμένο και τραυματισμένο, ενώ δεν μπορεί να κινήσει τα πίσω του πόδια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι κηλίδες αίματος στο σπίτι του 3χρονου κοριτσιού και πού επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της Αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το μικρό κορίτσι τραυματίστηκε όντως στο μπάνιο ή αν έπεσε θύμα κακοποίησης
Το σπίτι που έμενε η οικογένεια
5