Ελλάδα

Αγρότες: Ξεκίνησαν για Αθήνα με τα τρακτέρ – Πώς κινείται το κομβόι – Αύριο αναχωρούν 60 λεωφορεία

Άρχισε σιγά – σιγά η κάθοδος των Θεσσαλών αγροτών με τα τρακτέρ για το μεγάλο συλλαλητήριο της Τρίτης (19/2/24) στο Σύνταγμα.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί σύμφωνα με την ΕΡΤ οι αγρότες με τα τρακτέρ που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την πρωτεύουσα από το μπλόκο του Πλατυκάμπου, μέσω της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου.

Πώς θα κινηθεί το κομβόι

Το πρόγραμμα προβλέπει συνάντηση με τους συναδέλφους στο μπλόκο στο Στεφανοβίκειο και από, πέρασμα από τον Αλμυρό, ένωση με άλλα τρακτέρ και ως έναν κομβόι πλέον με τη συνοδεία περιπολικών αλλά και οχημάτων αγροτών, άφιξη στην Ανθήλη και συνάντηση με τρακτέρ που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο από το μπλόκο του Ε-65 στην Καρδίτσα.

Στη συνέχεια αυτό το κομβόι θα καταλήξει στο Κάστρο Βοιωτίας όπου θα διανυκτερεύσουν οι αγρότες.

Μαζί τους θα έχουν κι άλλα οχήματα με καύσιμα αλλά και για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει κάποιο αγροτικό μηχάνημα. Αύριο Τρίτη (19/2/24) νωρίς το πρωί από το Κάστρο Βοιωτίας θα ξεκινήσουν προς την Αθήνα.

Η προσυγκέντρωση είναι για τις 17:30 η ώρα στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια στις 18:30 όλοι μαζί θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 Επίσης, αύριο θα ξεκινήσουν πολλά ΙΧ αγροτών με όσο γίνεται περισσότερα άτομα το καθένα, αλλά και λεωφορεία. Υπολογίζεται ότι από τη Θεσσαλία μέχρι στιγμής τα λεωφορεία που αναμένεται να κατέβουν στην Αθήνα μπορεί και να ξεπερνούν τα 60.

Πάντως, στην Αθήνα αναμένεται να επιτραπεί συγκεκριμένος αριθμός τρακτέρ…

Πηγή: ertnews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
148
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη