Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αιγάλεω: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού» είπε ο οδηγός που έπεσε στο River West – Εικόνες ντοκουμέντο

Αιγάλεω: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού» είπε ο οδηγός που έπεσε στο River West – Εικόνες ντοκουμέντο

Ασυνάρτητες οι πρώτες κουβέντες του οδηγού που προκάλεσε αναστάτωση στο River West όταν το πρωί της Παρασκευής (13.05.2022) έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο στο Αιγάλεω. 

«Είμαι απεσταλμένος του Θεού» φέρεται αν είπε ο οδηγός λίγο αφού έπεσε πάνω σε βιτρίνα μαγαζιού στο εμπορικό κέντρο River West και κατέληξε, όπως φαίνεται στις εικόνες και το video ντοκουμέντο του newsit.gr, να “σφηνώσει” κάτω από σκάλες! Η κλήση της αστυνομίας ήταν άμεση και ο άνδρας συνελήφθη. Δεν υπήρξαν τραματισμοί, ευτυχώς.

Αναστάτωση στο River West: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στη τζαμαρία 

Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τροχαίο από έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο άνδρας είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο με το οποίο έπεσε σε τζαμαρία σε River West προκαλώντας πανικό! 

Όπως αποδεικνύεται, ο άνδρας πέρασε από τη βιτρίνα και “μπούκαρε” κανονικά στο εμπορικό κέντρο, διήνυσε απόσταση πριν καταλήξει στις σκάλες, προκαλώντας κατά την “τρελή” πορεία του, υλικές ζημιές πανικό στον κόσμο! 

Δείτε τις πρώτες εικόνες μέσα από το River West με το αυτοκίνητο “καρφωμένο” στις σκάλες 

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο όταν η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε μέσα στο εμπορικό κέντρο, αφού είχε περάσει τη τζαμαρία, περιγράφουν εικόνες τρόμου και πανικού. 

Άλλοι απλά άκουσαν το θόρυβο των τζαμιών να σπάνε και είδαν κόσμο να τρέχει και τους ανθρώπους του River West να εκκενώνουν το εμπορικό κέντρο. Κι άλλοι περιέγραψαν τη σοκαριστική στιγμή που είχαν το αυτοκίνητο αν τρέχει κατά πάνω τους, χωρίς καμία διάθεση από τον οδηγό να “κόψει”. 

Ο άνδρας είχε σταματήσει έξω από το εμπορικό κέντρο και παρά τις παραινέσεις ανθρώπου της διοίκησης, αρνούνταν να φύγει από το σημείο. Όταν εργαζόμενος της εταιρίας φύλαξης τον πλησίασε, τότε άρχισαν όλα όπως περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας. «Πάτησε το γκάζι, έσπασε τις πόρτες, έστριψε αριστερά σε όλο το εμπορικό και έπεσε πάνω στα ΑΤΜ (…) Μπήκε με πολλή ταχύτητα, ερχόταν με το αμάξι ακριβώς πάνω μου! Ήταν σαν χαμένο το βλέμμα του! Κατέβηκε σαν να μην τρέχει τίποτα και έφυγε», σημείωσε. 

«Είχαμε ένα περιστατικό με ένα αυτοκίνητο που πέρασε στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου. Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές. Η ασφάλεια κινητοποιήθηκε άμεσα και εκκενώθηκε το συγκρότημα από επισκέπτες, πελάτες και εργαζομένους», ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρίας διαχείρησης του River West. 

Δείτε τι δήλωσε

Ανακοίνωση από το River West

«Σε συνέχεια συμβάντος κατά το οποίο οδηγός παραβίασε την είσοδο προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημίες στο RIVER WEST, επιβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξαν τραυματίες. Ο χώρος του εμπορικού εκκενώθηκε προληπτικά ταχύτατα, ενώ η λειτουργία του εμπορικού επανήλθε άμεσα μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις Αρχές με τις οποίες συνεχίζουμε να είμαστε σε πλήρη συνεργασία».

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις