Ελλάδα

Αίγιο: Ο 23χρονος είχε προσπαθήσει να πνίξει τον παππού του μια μέρα πριν τη διπλή δολοφονία

«Με άρπαξε από τον λαιμό και προσπαθούσε να με πνίξει. Τον είδα ότι κάτι είχε και προσπαθούσα να τον καλμάρω. Μετά όμως με αγκάλιαζε και με φύλαγε»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 23χρονο δράστη της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο, καθώς όπως φαίνεται ο νεαρός αντιμετώπιζε για χρόνια σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ είχε επιτεθεί αρκετές φορές σε μέλη της οικογένειάς του.

Ο παππούς του 23χρονου από το Αίγιο αποκάλυψε πως ο 23χρονος τις τελευταίες μέρες δεν ήταν καλά και μάλιστα μια μέρα πριν τη διπλή δολοφονία είχε προσπαθήσει να τον πνίξει.

Ο παππούς περιέγραψε στο Star πως: «Με άρπαξε από τον λαιμό και προσπαθούσε να με πνίξει. Τον είδα ότι κάτι είχε και προσπαθούσα να τον καλμάρω. Μετά όμως με αγκάλιαζε και με φύλαγε».

Κάτοικος της περιοχής σημείωσε πως πριν λίγα χρόνια κυνηγούσε στον δρόμο την αδερφή του και τελευταία στιγμή ο θείος την έβαλε μέσα στο σπίτι και – όπως είπε η κάτοικος – «πιθανότατα την έσωσε».

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος σκότωσε με ένα σιδερένιο πόδι τραπεζιού τον θείο του και έναν φίλο του την Παρασκευή (11.4.2025). Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, καθώς το Σάββατο έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Αιγίου σε κατάσταση αμόκ. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος έβριζε και φώναζε, ενώ αυτοτραυματίστηκε στα κρατητήρια.

Αρχικά ο ίδιος δεν φαινόταν να καταλαβαίνει τι έχει κάνει, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ του φονικού παραδέχτηκε στους αστυνομικούς το διπλό έγκλημα.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν τα όσα γίνονται γνωστά για τη διπλή δολοφονία. Κάτοικος της περιοχής έφτασε στο σπίτι του θείου του 23χρονου την ώρα του εγκλήματος: «Πήγα να πάρω ένα φτυάρι… φώναξα “Γ…” και άκουσα μια φωνή: “Φύγε, μην ανέβεις επάνω”», ενώ περιέγραψε πως άκουγε τα φονικά χτυπήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα