Ελλάδα

Air France: Προσθέτει δύο νέους προορισμούς από Ελλάδα!

Tο δίκτυο των δρομολογίων της προς και από την Ελλάδα, προσθέτοντας δύο προορισμούς, τη Νίκαια και την Τουλούζη, συνεχίζει να ενισχύει η Air France.

Οι νέες αυτές πτήσεις αποτελούν μέρος του θερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρείας και ξεκίνησαν στις 14 Ιουλίου 2015 με τακτικά δρομολόγια.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Νίκαια πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 11:20( τοπική ώρα) και άφιξη στη Νίκαια στις 13:05 (τοπική ώρα), εκτός της πτήσης του Σαββάτου που πραγματοποιείται με αναχώρηση στις 21:00 (τοπική ώρα) και άφιξη στη Νίκαια στις 22:55 (τοπική ώρα).

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τουλούζη πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 22:00 (τοπική ώρα )και άφιξη στην Τουλούζη στις 22:15( τοπική ώρα), εκτός της πτήσης του Σαββάτου που πραγματοποιείται με αναχώρηση στις 10:40(τοπική ώρα) και άφιξη στην Τουλούζη 12:55( τοπική ώρα).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε βράχο ο 12χρονος και ο 20χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στη Χαλκιδική – «Ακούσαμε φωνές μέσα από τη θάλασσα»
Μία πρώτη ανάσα ανακούφισης πήραν οι συγγενείς του 12χρονου και του 22χρονου από τη Ρωσία, που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στο Παλιούρι...
Σκάφος του Λιμενικού 4
Τι έγινε με τον 23χρονο μετανάστη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Δεν συνελήφθη
Ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν προσήχθη για έλεγχο αφού παρενόχλησε τους Εύζωνες στο Σύνταγμα, αλλά δεν συνελήφθη - Το βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως δεν έχει σχέση με το πραγματικό περιστατικό
Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς 6