Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ακρόπολη: «Είχε χτυπήσει και φώναζε βοήθεια» λέει η 17χρονη που βρήκε στο μπαλκόνι της την Κινέζα

Ακρόπολη: «Είχε χτυπήσει και φώναζε βοήθεια» λέει η 17χρονη που βρήκε στο μπαλκόνι της την Κινέζα

Μία 17χρονη βρήκε στο μπαλκόνι της την Κινέζα, που έπεσε στο κενό για να γλιτώσει από τον ομοεθνή σύντροφο της, ο οποίος την είχε δέσει χειροπόδαρα, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Ακρόπολης, το βράδυ του Σαββάτου (02.12.2023). 

Η 17χρονη μίλησε στο newsit.gr για τη στιγμή που βρήκε τη γυναίκα στο μπαλκόνι της, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην περιοχή της Ακρόπολης, και όσα ακολούθησαν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr, η Κινέζα πλησίασε την πόρτα της κουζίνας και τράβηξε τη σίτα για να ζητήσει βοήθεια, άλλα ήδη την είχαν ακούσει οι ένοικοι…

“Έκανα μάθημα. Δεν είδα πώς έπεσε η γυναίκα. Άκουσα ένα “μπαμ” και πήγα στην κουζίνα να δω τι έπεσε. Την είδα να ζητάει βοήθεια. Φώναζε στα αγγλικά. Άνοιξα την πόρτα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, την έβαλα μέσα και έκλεισα την πόρτα, μήπως ερχόταν κάποιος από πίσω της. Την πήρα στο σαλόνι και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία για να καταλάβουμε τι γίνεται. Φώναζε “Help me”…”, περιέγραψε το κορίτσι.

Και συνέχισε: “Έτρεχε αίμα από το χείλος της και είχε χτυπήσει και το πόδι της. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται και να την προσφέρουμε ασφάλεια”.

Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο ΚΑΤ. Όπως ανέφερε η 17χρονη, το θύμα κακοποίησης πήγε σήμερα (03.12.2023) για να ευχαριστήσει εκείνη και την οικογένεια της που την βοήθησαν και στη συνέχεια κάλεσε κλειδαρά για να ανοίξει το διαμέρισμα της και να μπορέσει να πάρει τα πράγματα της. 

Ο σύντροφος της παραμένει εξαφανισμένος…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις