Ελλάδα

Αλαλούμ στο Πέραμα: Λαοθάλασσα προσπαθούσε να περάσει στη Σαλαμίνα και γύριζε τα πίσω μπρος (pics)

Λίγο η είδηση ότι από σήμερα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο, λίγο ο ανοιξιάτικος καιρός και… όσοι έχουν εξοχικά στη Σαλαμίνα, φόρτωσαν τα αυτοκίνητα και ξεκίνησαν για εκεί. 

Όμως, η αλήθεια είναι ότι εκείνοι που μπορούν να περάσουν απέναντι, στη Σαλαμίνα, είναι μόνο όσοι έχουν εκεί ΜΟΝΙΜΗ κατοικία ή εργάζονται και έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδείξουν όλα τα παραπάνω. Οι υπόλοιποι; Ατύχησαν!

Click4More: Χαμός στους δρόμους μετά την άρση απαγόρευσης για τις διαδημοτικές μετακινήσεις

Οι άνδρες του λιμενικού ήταν ξεκάθαροι: “Κάντε αναστροφή και γυρίστε πίσω γιατί στο πλοίο δεν μπαίνετε”.

p p p p

Αυτά τα λόγια άκουσε και ένας κύριος που βρέθηκε με φορτωμένο το αυτοκίνητό του, στο Πέραμα, μπροστά στους δημοσιογράφους. Μάταια παρακαλούσε να τον αφήσουν να περάσει οι λιμενικοί. Καθώς το σπίτι του στη Σαλαμίνα είναι ΕΞΟΧΙΚΌ και όχι μόνιμη κατοικία, του έδειξαν και εκείνου το δρόμο της… αναστροφής!

Τι λέει το λιμεναρχείο Περάματος

Όπως μας είπαν στο newsit.gr από το λιμεναρχείο Περάματος, ο κόσμος που προσπάθησε να περάσει σήμερα, απέναντι στην Σαλαμίνα, ήταν πολύς, δεν διέθετε όμως τα απαραίτητα έγγραφα όπως αυτά ορίζονται από ήδη υπάρχουσα ΚΥΑ.

Οι έλεγχοι στο λιμεναρχείο έδειξαν ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κοινού προσπαθούσε να περάσει απέναντι στη Σαλαμίνα νομίζοντας ότι αυτό γίνεται, δεδομένου ότι επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η μετακίνηση με πλοίο δεν επιτρέπεται.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί μεγάλος συνωστισμός στο λιμάνι και καθυστερήσεις στα δρομολόγια των καραβιών.

p p p perama

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Τριανταφύλλου

Φωτογραφίες από το ΙΝΤΙΜΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλούσε με γενναιότητα για τον καρκίνο – «Μου αφαίρεσαν μισό πνευμόνι»
Το 2022, ενώ βρισκόταν ακόμη υπό αγωγή, προσβλήθηκε και από κορονοϊό, μετά από ταξίδι στην Κύπρο για συναυλίες που έδωσε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Διονύσης Σαββόπουλος
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για την «Άσπα του»: Είναι η γυναίκα της ζωής μου, αποφάσισα να την παντρευτώ μέσα στη φυλακή
«Πήρα δύο σημαντικές αποφάσεις, όσο ήμουν στην απομόνωση, να ασχοληθώ με την μουσική, και να παντρευτώ την Άσπα που την αγαπώ» είχε εξομολογηθεί ο Διονύσης Σαββόπουλος
Βράβευση του Διονύση Σαββόπουλου από τον δήμο Θεσσαλονίκης