Ελλάδα

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Ήταν κάτι παροδικό, έπρεπε να μείνει προληπτικά στο νοσοκομείο» λέει η Ματίνα Παγώνη

«Απ' ότι φαίνεται ήταν κάτι παροδικό, είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Στον «Ερυθρό Σταυρό» πέρασε το βράδυ της Τρίτης (25.2.25) ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος λόγω έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» και οι γιατροί τον εξέτασαν και ήταν καθησυχαστικοί αλλά του συνέστησαν να παραμείνει το βράδυ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Απ’ ότι φαίνεται ήταν κάτι παροδικό, είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, το πρωί της Τετάρτης (26.2.25).

Επισημαίνοντας πάντως ότι τέτοια περιστατικά ειδικά σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας θέλουν να περάσουν ένα – δυό 24ωρα για να μπορούν και οι συνάδελφοι να έχουν περισσότερες πληροφορίες. «Να ευχηθούμε περαστικά και να πούμε να πάνε όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Όπως μάλιστα υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τόσο η σύντροφός του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Τζένη Οικονόμου όσο και η κόρη του Αίθρα, της τόνισαν ότι οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί για την υγεία του ποινικολόγου. «Απλά, ανησύχησαν λόγω της ηλικίας του», επισήμανε.

«Ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και ήρθαμε για προληπτικούς λόγους να κάνει κάποιες εξετάσεις. Δεν έπαθε κανένα εγκεφαλικό μιλάει κανονικά, έχει τις αισθήσεις του είναι πολύ χαρά. Δεν υπέστη τίποτα. Δε προλάβαμε να φτάσουμε στο νοσοκομείο και γράφτηκαν όλα αυτά αν είναι δυνατόν», δήλωσε χθες η σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Τζένη Οικονόμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παγωμένη Πρωτοχρονιά με κρύο και χιόνια - Οι περιοχές της Αττικής που θα πέσουν οι πρώτες νιφάδες
Ο νέος χρόνος θα μας υποδεχτεί με αρκετό κρύο, καθώς η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι η πιο παγωμένη μέρα ως τώρα του φετινού χειμώνα φέροντας και τα πρώτα χιόνια στην Αττική - «Μαλακώνει» ο καιρός από την Παρασκευή
Χιόνια στην Αττική
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16