Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: «Ο γιος του, Χρίστος Κούγιας έχει να διαχειριστεί έναν πόλεμο από τα Μέσα», λέει συνεργάτης

«Όταν πας στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα σου και σε ρωτούν αν έκανες follow ή unfollow τη μάνα σου, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι απαράδεκτο και προκαλεί εκνευρισμό»

Δυο μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια, συνεργάτης του εκλιπόντος, μίλησε σήμερα (24.04.2025) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον τρόπο που λειτουργεί το δικηγορικό γραφείο αλλά και για τα παιδιά του, Χρίστο Κούγια και Μάιρα Κούγια.

Ο Αλέξης Μαυραϊδής, εκ των συνεργατών του Αλέξη Κούγια επί μια 15ετία, ο οποίος παραμένει στο γραφείο του μετά τον θάνατό του, ανέφερε πως πλέον δεν υπάρχει επικεφαλής. 

«Δεν υπάρχει επικεφαλής. Είστε μια ομάδα, στην οποία ο καθένας έχει ισότιμο ρόλο» εξήγησε ο Αλέξης Μαυραϊδής, ενώ για τον Χρήστο Κούγια ανέφερε ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του πατέρα του, ενώ παράλληλα έχει να διαχειριστεί μια σειρά από άλλα διαδικαστικά θέματα καθώς και έναν επικοινωνιακό πόλεμο από τα Μέσα.

«Όταν πας στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα σου και σε ρωτούν αν έκανες follow ή unfollow τη μάνα σου, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι απαράδεκτο και προκαλεί εκνευρισμό. Ο Χρίστος δεν είναι ένα παιδί που γνωρίζει να χειρίζεται τη δημοσιότητα. Άλλος ο πατέρας του, άλλος ο γιος. Παρ’ όλα αυτά, έχει δείξει μια ψυχραιμία και μια ωριμότητα η οποία δεν συναντάται σε παιδιά 23 ετών. Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε», σημείωσε.

Σχετικά με τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και της Ρούλας Πισπιρίγκου που εγκαταλείφθηκαν, ο Αλέξης Μαυραϊδης εξήγησε ότι αυτή ήταν μια απόφαση των παιδιών του Χρίστου και της Μάιρας Κούγια.

«Ήταν μια απόφαση των δυο παιδιών. Μας εξήγησαν τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση, τους κατανοήσαμε και αποφασίσαμε να τους σεβαστούμε και να αποστασιοποιηθούμε από τις υποθέσεις αυτές» είπε ο δικηγόρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Κεφαλογιάννη – Μάτσα: Η υπουργός Τουρισμού ζητά τα παιδιά να μην αλλάζουν συνεχώς σπίτια – Για τεχνητές εντάσεις μίλησε ιδιαίτερα φορτισμένος ο συνθέτης
Η έφεση είναι αβάσιμη και τα παιδιά δεν θα πρέπει να μπαίνουν σε δικαστικές αίθουσες, λέει η πλευρά Μάτσα
Όλγα Κεφαλογιάννη
Ο Κώστας Σινάνης επέστρεψε στο δημαρχείο του Αη Στράτη: Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες – Το μήνυμά του
«Σε 365 ημέρες, αξίζει να αφιερώσουμε έστω μία ή δύο στην υγεία μας», είπε ο δήμαρχος Αη Στράτη, προσθέτοντας πως η πρόληψη είναι κρίσιμη τόσο για τον ίδιο τον άνθρωπο όσο και για την οικογένειά του
Ο Κώστας Σινάνης επέστρεψε στο δημαρχείο του Αη Στράτη:  Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες – Το μήνυμά του
«Η ΓΑΔΑ σε διάλογο με την Ιστορία»: Επετειακή εκδήλωση με αφορμή την 25η Μαρτίου – Κεντρική ομιλήτρια η Μαρία Ευθυμίου
Αναδείχθηκε ο σύγχρονος ρόλος της ΕΛΑΣ ως εγγυήτρια της έννομης τάξης και προστάτιδας των θεσμών, συνεχίζοντας ιστορικά την προσπάθεια διασφάλισης της σταθερότητας
Αθανάσιος Κάμπρας / Μαρία Ευθυμίου
East Village στο The Ellinikon: Η νέα γειτονιά που ενώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πόλη
Σε προνομιακή τοποθεσία στην ανατολική πλευρά του The Ellinikon, το East Village και το Skyline Havens υπόσχονται σύγχρονη, «έξυπνη» διαβίωση με άμεση πρόσβαση στο μετρό, κοντά στο πάρκο, το mall και τις βασικές υποδομές της νέας ανάπτυξης.
East Village στο The Ellinikon: Η νέα γειτονιά που ενώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πόλη