Ελλάδα

Άλιμος: Βρέθηκαν συνομιλίες του 52χρονου καθηγητή με ακόμη ένα ανήλικο κορίτσι

Θα ακολουθήσει νέος κύκλος καταθέσεων για να διαπιστωθεί όλη η δράση του 52χρονου

Προφυλακισμένος παραμένει ο 52χρονος καθηγητής γυμνασίου στον Άλιμο, που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά σε μια 14χρονη μαθήτριά του, αφού είχε καταφέρει να την αποπλανήσει με μπαράζ μηνυμάτων. Οι έρευνες της αστυνομίας δίνουν νέα στοιχεία για τη δράση του καθηγητή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η αστυνομία έχει εντοπίσει συνομιλίες του 52χρονου καθηγητή από τον Άλιμο και με άλλο ανήλικο κορίτσι. Την Παρασκευή οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε διαδικτυακές συνομιλίες που είχε ο προφυλακισμένος εκπαιδευτικός και εκεί διαπίστωσαν ότι είχε συνομιλίες και με άλλες μαθήτριες του.

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 52χρονος καθηγητής είχε συναντήσει μία από τις μαθήτριές του.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για κορίτσι που είναι ακόμη στο σχολείο ή αν έχει αποφοιτήσει. 

 

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει και νέος κύκλος καταθέσεων ώστε να διαπιστωθεί η πλήρης δράση του 52χρονου καθηγητή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πετάχτηκα στον αέρα πάνω σε τοίχο» λέει 16χρονος που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ στη Ρόδο – Τι υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια
Η επιχείρηση υποστηρίζει πως δεν υπήρξε καμία τεχνική αστοχία στον εξοπλισμό και πως ότι συνέβη είναι αποτέλεσμα της απερίσκεπτης συμπεριφοράς των επιβατών
Το λούνα πάρκ στην Ρόδο
1