Ελλάδα

Αλλοδαπός κατέβασε την ελληνική σημαία και την έκαψε στην Κομοτηνή

Η σημαία, ήταν αναρτημένη σε δημόσιο κτίριο

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής συνέλαβαν το απόγευμα της Τετάρτης (9/7/25) ένα αλλοδαπό, ο οποίος κατέβασε μία ελληνική σημαία που ήταν αναρτημένη σε ιστό έξω από το κτίριο που στεγάζεται το ΚΕΠ.

Το περιστατικό με τη σημαία, συνέβη στην πλατεία Ειρήνης, στην Κομοτηνή. Ο αλλοδαπός, μόλις κατέβασε την σημαία, της έβαλε φωτιά.

Για τι συμβάν γίνεται προανάκριση από το τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κομοτηνής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες έχουν κλείσει την πρόσβαση προς το αεροδρόμιο Μακεδονία
Η πρόσβαση για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι κλειστή πλέον τόσο από τη Γεωργική Σχολή στα Πράσινα Φανάρια, όσο και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς έκλεισε και η πρόσβαση από τη Μουδανιών
Η κλούβα στα Πράσινα Φανάρια
Ανανεώθηκε πριν 7 λεπτά
7
Δίκη υποκλοπών: Επιμένει στις καταγγελίες του ο Χρήστος Ράμμος – «Δεν έγινε διασταύρωση των παρακολουθούμενων από την ΑΔΑΕ»
«Δεν έγινε διασταύρωση των συνδέσεων με παρόχους, από την ΑΔΑΕ, υπήρξαν 110 συνδέσεις που έλαβαν μηνύματα, δε διασταυρώθηκαν αυτοί οι αριθμοί»
Ο Χρήστος Ράμμος πρώην πρόεδρος της ΑΔΑΕ