Ελλάδα

Αλμούνια:δεν χρεοκοπεί η Ελλάδα

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας για την Ελλάδα ή....

αποχώρησής της από την ευρωζώνη, δήλωσε ο επικεφαλής Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Boolmerg, ο κ.Αλμούνια, ερωτηθείς για το εάν υπάρχει πιθανότητα αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη, είπε: “Καμία πιθανότητα, επειδή είναι τρελό να προσπαθεί να λύσει κανείς τα προβλήματα που έχει η ελληνική οικονομία εκτός της ευρωζώνης”.

 

Ο Almunia είπε ότι δεν υπάρχει ειδικό ευρωπαϊκό σχέδιο για την Ελλάδα, αν και την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι τακτικές μηνιαίες συστάσεις για τις δημοσιονομικές ανισορροπίες της Ελλάδας και άλλων κρατών-μελών.

 

“Είναι ένα συνηθισμένο αναλυτικό έγγραφο, που συντάσσεται κάθε μήνα”, είπε. “Δεν έχουμε σχέδιο Β. Στο τραπέζι υπάρχει σχέδιο Α”, είπε αναφερόμενος στα σχέδια δημοσιονομικής εξυγίανσης της Ελλάδας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα