Ελλάδα

Αλόννησος: 58χρονη απαγχονίστηκε μέσα στο σπίτι της

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αλοννήσου καθώς μια γυναίκα 58 ετών βρέθηκε απαγχονισμένη το πρωί της στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η γυναίκα από την Αλόννησο ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ακόμα ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι την οδήγησε να βάλεο τέλος στη ζωή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης - Διαμαρτύρεται για το πρόβλημα της λειψυδρίας
Στην επιστολή του προς τους δημότες ο Βασίλης Χειμαριώτης κάνει λόγο για «για καθυστερήσεις και εμπόδια από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και για συνεργασίες χωρίς ανταπόκριση, σε τοπικό επίπεδο»
Το Σιδάρι στην Κέρκυρα
Πάνω από 147.000 οι αιτήσεις για το Youth Pass για νέους 18 και 19 ετών - Μέχρι 15 Μαΐου η προθεσμία, ποιοι είναι οι δικαιούχοι
«Όλοι οι δικαιούχοι λαμβάνουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να πάνε σε συναυλίες, να μείνουν σε κάποιο κατάλυμα»
Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας