Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Στη φυλακή και η 30χρονη της γιάφκας – Αρνείται εμπλοκή της με την τρομοκρατία

Στη φυλακή οδηγείται μετά την σύντομη απολογία της, στην 22η τακτική ανακρίτρια, η 30χρονη κατηγορούμενη, η οποία συνελήφθη βάση εντάλματος για την υπόθεση της έκρηξης στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους μετά την επιστροφή της από την Ελβετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη της γιάφκας των Αμπελοκήπων αρνείται οποιοδήποτε εμπλοκή σε τρομοκρατικές πράξεις. Αύριο, Παρασκευή (08.11.24) απολογείται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και η 33χρονη, η οποία τραυματίστηκε από την έκρηξη στη γιάφκα.

Η υπεράσπισή της, ωστόσο, επισημαίνει πως ακόμα δεν είναι θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί και ο 31χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη μετά την έκρηξη στο διαμέρισμα.

Κι αυτός αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατία και πως δεν ήταν στο σημείο της έκρηξης. Ισχυρίστηκε ότι η μόνη του σύνδεση με την υπόθεση είναι το γεγονός ότι η 30χρονη φίλη του, πριν φύγει για το εξωτερικό, του είχε αφήσει τα κλειδιά διαμερίσματος στην οδό Αρκαδίας προκειμένου να τα επιστρέψει  στην μητέρα του ιδιοκτήτη.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά όλες τις πράξεις που μου αποδίδονται. Εμφανίστηκα αυτοβούλως στην Αστυνομία μόλις αντιλήφθηκα την υπόθεση της έκρηξης στο σπίτι της οδού Αρκαδίας και θέλω να ξεκαθαρίσω ποια είναι η σχέση μου» τόνισε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος στο απολογητικό του υπόμνημα.

«Η εμπλοκή μου στην υπόθεση εξαντλείται στα κλειδιά του σπιτιού της οδού Αρκαδίας τα οποία παρέλαβε η σύντροφός μου από τη μητέρα του ιδιοκτήτη. Εγώ την είχα συνοδεύσει εκεί και αμφότεροι συστηθήκαμε στην μητέρα του ιδιοκτήτη, με τα ονόματά μας. Δεν γνωρίζω ούτε σε ποιον ούτε πότε δόθηκαν τα κλειδιά» φέρεται να υποστήριξε επίσης ο κατηγορούμενος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος ο 53χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου που αγνόησε τα σήματα και παρέσυρε μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση στην Θεσσαλονίκη
Ο οδηγός κατέθεσε ότι δεν έκανε κάτι παράνομο, τονίζοντας ότι τα ηχητικά σήματα τον βρήκαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και λόγω του μήκους του λεωφορείου δεν πρόλαβε να περάσει
Τρένο
Η στιγμή του τροχαίου στον Κολωνό - Μεθυσμένη οδηγός μηχανής συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα στον
Στο πρώτο εκπνεόμενο αλκοτέστ που της έγινε από τους άνδρες της Τροχαίας, βρέθηκε θετική στην κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του πλημμελήματος
Τροχαίο στον Κολωνό
Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα και έστειλαν τα αιτήματά τους στο Μαξίμου – «Να προσέλθετε σε διάλογο» τους ζητά ο Τσιάρας
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες που παραμένουν στα μπλόκα και απέρριψαν την πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη...
Μπλόκα αγροτών 39