Ελλάδα

Αναπλάσεις και παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας

Αναφερόμενη στην πλατεία Αγίου Στυλιανού, υπογράμμισε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων.

Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Αγίου Στυλιανού στο Δήμο Ζεφυρίου, με την προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού και απαλλοτριώνονται χώροι στο Καματερό και τους Αγίους Αναργύρους, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αθήνας. Αυτά ανακοίνωσε η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη σε ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Αγίων Αναργύρων.

«Έχουμε όραμα, γνώση και ευαισθησία και για μας η Δυτική Αθήνα αποτελεί προτεραιότητα και όχι υποδοχέα εξυπηρέτησης των αναγκών της υπόλοιπης πόλης», τόνισε η Τ. Μπιρμπίλη.

Αναφερόμενη στην πλατεία Αγίου Στυλιανού, υπογράμμισε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων και χρηστών της πλατείας.

Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι έχουν επιλεγεί οι πρώτοι χώροι οι οποίοι θα απαλλοτριωθούν ώστε να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο επίκεντρο οι δηλώσεις υποστήριξης κατηγορίας στη δίκη των Τεμπών – Σε εκκρεμότητα η κάλυψη της δίκης
Αντιδράσεις τη Δευτέρα μετά από την απόφαση του Ελληνικού Δημοσίου να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας μόνο απέναντι σε τέσσερις από τους συνολικά 36 κατηγορουμένους
Δίκη για το δυστύχημα των Τεμπών
Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας για τη Σαντορίνη - Δημοσιεύθηκε νέα ΚΥΑ
Η ΚΥΑ για τη Σαντορίνη ενσωματώνει την ομόφωνη εισήγηση των επιστημόνων για την επανεκτίμηση των περιορισμών πρόσβασης και παραμονής σε συγκεκριμένες περιοχές του ηφαιστειακού συμπλέγματος
Σαντορίνη