Ελλάδα

Ανεκδιήγητη δήλωση Σπαλιάρα! “Πιο τυχεροί από εμάς οι λαθρομετανάστες”! [vid]

Το βραβείο για την χειρότερη δήλωση της χρονιάς διεκδικεί από σήμερα ο παίκτης του Survivor, Γιάννης Σπαλιάρας. Οι κακουχίες στο τηλεπαιχνίδι και η "λαθρομετανάστευση".

Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή “Survivor Πανόραμα“, στον ΣΚΑΪ, με την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε μέσα στο δημοφιλές reality.

Σε ερώτηση σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν οι παίκτες του παιχνιδιού, ο Γιάννης Σπαλιάρας τόνισε πως “αν δεν το ζήσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει“, τονίζοντας μάλιστα πως είναι κάτι που δεν θα έκανε ξανά ακόμη κι αν τα χρήματα ήταν πάρα πολλά, συμπληρώνοντας πως όλο αυτό που έζησε ήταν μια τεράστια εμπειρία κι ένα πολύ μεγάλο μάθημα ζωής.

Και κάπου εδώ είναι το σημείο στο οποίο έπεσε… η (κακόγουστη) βόμβα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, θέλοντας προφανώς να δώσει έμφαση στις δυσκολίες του παιχνιδιού, είπε το εξής: “Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με μας κι αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη, κάποια στιγμή ήμουν συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα εκτός από μία καρύδα. Ήταν μια κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος“.

Η παραπάνω δήλωση, όπως είναι λογικό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αφού ο Γιάννης Σπαλιάρας συνέκρινε το να συμμετάσχει κάποιος -με την θέλησή του- σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι το οποίο όχι μόνο έχει χρηματικό έπαθλο, αλλά και ανοίγει επαγγελματικές πόρτες (αφού η επιτυχία του ήταν τεράστια), με τους ανθρώπους που σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους όχι από… χόμπι, αλλά επειδή κινδυνεύουν από οβίδες και ρουκέτες.

Το αν η ατάκα αυτή ήταν απλά μια άτυχη στιγμή για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ή αν όντως θεωρεί πως η συμμετοχή στο Survivor είναι… χειρότερη από την μετανάστευση, είναι κάτι που το γνωστό μοντέλο θα έχει σίγουρα την ευκαιρία να αποσαφηνίσει τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI
«Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω κλαρίνο», λέει ο Άρης Μουγκοπέτρος - «Περίμενα μια συγγνώμη»
«Με το που κατεβαίνω κάτω, η πρώτη μου κουβέντα που του λέω, είναι ‘γιατί δεν μου είπες τι ήταν αυτό ρε’. Και αυτός έλεγε συνέχεια ‘τον σκότωσα, τον σκότωσα’»
Ο Άρης Μουγκοπέτρος 2
«Η Μάγια δεν θα βλάψει κανέναν πια» λέει η πλευρά του 17χρονου δολοφόνου στην Πολωνία υποστηρίζοντας ότι η 16χρονη του έκανε bullying
«Η Μάγια δεν ήταν πίσω από τον λογαριασμό που σαρκάζαμε τον 17χρονο» απαντά η μαθήτρια που καταγγέλεται ότι μαζί με τη νεκρή Μάγια του έκαναν bullying
Η άτυχη Μάγια που δολοφονήθηκε στην Πολωνία από τον 17χρονο