Ελλάδα

Άνω Λιόσια: Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 8χρονος Ρομά – «Καρφώθηκε» σε γκαραζόπορτα

Χωρίς πινακίδες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανήλικος - Συνελήφθη η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη 8χρονου Ρομά το απόγευμα της Δευτέρας (28.07.2025) στα Άνω Λιόσια. Ο ανήλικος εντοπίστηκε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν 10 λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα όταν αστυνομικοί που επέβαιναν σε ένα περιπολικό εντόπισαν ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες στη συμβολή των οδών Φυλής και Ελευθερίας στα Άνω Λιόσια κι έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Εκείνος δεν το έπραξε και μάλιστα επιτάχυνε με σκοπό να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και στην οδό Γεμιστού και Σχολαρίου το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μία γκαραζόπορτα χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Οι πόρτες άνοιξαν και τότε οι αστυνομικοί είδαν έκπληκτοι να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού ένα παιδί μόλις 8 ετών.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ η μητέρα του συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έγραφαν «μαϊμού» φυσικοθεραπείες και θησαύριζαν σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Με χειροπέδες 2 ορθοπεδικοί και ένας φυσικοθεραπευτής στον Πειραιά
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί και εκτελεστεί εικονικά 1.961 παραπεμπτικά, που αντιστοιχούν σε 19.610 συνεδρίες φυσικοθεραπείας, με χρήση 1.683 ΑΜΚΑ ασφαλισμένων
Γιατρός
Θεσσαλονίκη: Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη σε τουαλέτες αθλητικού κέντρου – «Ούρλιαζα και κλωτσούσα την πόρτα να την σπάσω»
«Ξαφνικά βλέπω από το διαχωριστικό των δύο γυναικείων τουαλετών κάτι μαύρο να κινείται. Βλέπω ότι κάποιος είχε το κινητό του ανοιχτό με την κάμερα και ότι τραβάει»
Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου
Περιστέρι: «Τους δίναμε ρούχα αλλά φορούσαν τα ίδια βρώμικα και σκισμένα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
«Αυτά τα παιδάκια σίγουρα θα έχουν πάθει καμιά πνευμονία. Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση» λέει ο διευθυντής του σχολείου των παιδιών της οικογένειας
Το σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι
7