Ελλάδα

Άνοιξε η Εθνική Πατρών-Κορίνθου μετά την κατολίσθηση

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, μετά την απομάκρυνση του χωμάτινου όγκου, στο ύψος του Πλατάνου της Αχαΐας, που είχε προκαλέσει το κλείσιμο του δρόμου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά την κατολίσθηση, μηχανήματα έσπευσαν στο σημείο και καθάρισαν το οδόστρωμα, εν μέσω βροχόπτωσης, που δυσκόλευε τις εργασίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κατολίσθηση στο συγκεκριμένο σημείο, αφού και τους προηγούμενες μήνες είχαν σημειωθεί ανάλογα φαινόμενα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, κανονικά και χωρίς προβλήματα γίνεται η επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα , μέσω της νέας εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, και της νέας εθνικής οδού Πατρών – Πύργου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ οι τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη στην κλινική - Οι αντιφάσεις και οι καταθέσεις που «καίνε» τους γιατρούς
Η κρίσιμη μιάμιση ώρα που παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του συνδεδεμένος στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, η απόκρυψη στοιχείων από τους γιατρούς και οι καταθέσεις των εργαζομένων που τους «έκαψαν»
Γιώργος Μαζωνάκης
Μία σύλληψη για εμπορία ανθρώπων και εργασιακή εκμετάλλευση στην Βοιωτία - Κρατούσε οκτώ υπαλλήλους και τα έγγραφά τους
Ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς υποχρέωναν τα θύματα σε αδιάλειπτη εργασία, χωρίς να τους καταβάλλουν τα δεδουλευμένα και χωρίς να τους παρέχουν τα προβλεπόμενα ημερήσια διαλείμματα
Αστυνομία