Ελλάδα

Αντίο αναμονή στα εκδοτήρια! Και ηλεκτρονικά τα εισιτήρια των τρένων

Από το νέο έτος θα είναι πλήρως διαθέσιμες οι νέες υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τους επιβάτες της, οι οποίες θα διευκολύνουν σημαντικά το ταξίδι τους με το τραίνο, ενώ ήδη εφαρμόζεται το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω φορητής συσκευής.

Ήδη είναι σε εφαρμογή το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω φορητής συσκευής (κινητού, table ή laptop). Με τη νέα αυτή υπηρεσία, η οποία εφαρμόζεται εδώ και περίπου δέκα ημέρες, οι επιβάτες έχουν πλέον διαθέσιμο το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο απευθείας στην φορητή τους συσκευή (κινητό, tablet, laptop) διευκολύνοντάς τους να ταξιδέψουν, χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια μειώνοντας σημαντικά το χρόνο μετακίνησης τους.

Ειδικότερα, με την αγορά του εισιτηρίου μέσω ίντερνετ αποστέλλεται αυτόματα στο κινητό τηλέφωνο και στο e-mail του επιβάτη ειδικός κωδικός μέσω της εύχρηστης εφαρμογής Passbook. Ο επιβάτης επιβιβάζεται άμεσα στην αμαξοστοιχία και στη συνέχεια μέσω του κινητού ή άλλης συσκευής, ελέγχεται μέσα στο τραίνο από τον ελεγκτή, διευκολύνοντας έτσι την διαδικασία της επιβίβασης.

Το νέο “έξυπνο” εισιτήριο διαθέτει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας, εκδίδεται άμεσα και είναι ονομαστικό για τα δρομολόγια του σιδηροδρομικού άξονα.

Επίσης, η υπηρεσία που αφορά τις «έξυπνες» κάρτες πολλαπλών διαδρομών θα είναι στη διάθεση του επιβατικού κοινού με την νέα χρονιά.

Πρόκειται για τις νέες «έξυπνες» κάρτες πολλαπλών διαδρομών, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις παλιές χάρτινες, βελτιώνοντας σημαντικά την πρόσβαση των επιβατών στο τραίνο. Οι ίδιες κάρτες θα χρησιμοποιηθούν και για τη συμμετοχή των επιβατών στο πρόγραμμα επιβράβευσής πελατών Miles & Bonus. Η έκδοση των «έξυπνων» καρτών θα γίνεται μία φορά στο κεντρικό κτίριο της εταιρίας Καρόλου 1 – 3 στην Αθήνα και η επαναφόρτωσή τους θα γίνεται στα φυσικά σημεία πώλησης ή μέσω της ιστοσελίδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ, ο καθηγητής, διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης, “στόχος είναι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση του μεταφορικού έργου της εταιρείας, με την παροχή “έξυπνων” και εύχρηστων on-line υπηρεσιών προς τους επιβάτες της, οι οποίοι επιλέγουν και εμπιστεύονται το τραίνο για τις μετακινήσεις τους”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σπαρακτικός ο επικήδειος του πατέρα της Μαρίσσας Λαιμού - «Στεκόμαστε εδώ με την πιο βαριά καρδιά που μπορεί να έχει ένας γονιός»
«Εγγονούλα μας, λατρεμένο Μαρισσάκι μας, το χαμόγελό σου θα φωτίζει τις πονεμένες μας ψυχές για πάντα στην καρδιά μας», έγραφε το στεφάνι που έστειλαν οι παππούδες της 30χρονης
Συγκίνηση στην κηδεία της 30χρονης Μαρίσσας Λαιμού
Ξεκίνησε η δίκη του 79χρονου που άνοιξε πυρ κατά του Κοκολογιάννη στο Ηράκλειο - «Το αν γίνει κάτι μελλοντικά θα κριθεί από την απόφαση του δικαστηρίου»
Η πολυετής βεντέτα των δύο οικογενειών σήμερα πήγε στη Δικαιοσύνη, παρ’ ότι ο αδελφός του Στέφανου Κοκολογιάννη, είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Πρίαμου Ξυδάκη, γιου του 79χρονου, το 2012
Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, αδερφός του δολοφόνου του Πρίαμου Ξυδάκη και θύμα του 79χρονου Γιάννη Ξυδάκη που δικάζεται
Από ισόβια σε 15 χρόνια η ποινή φυλάκισης του 49χρονου που είχε σκοτώσει τον αδερφό του σε πλατεία χωριού στα Χανιά
Τον Νοέμβριο του 2020 είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ποινή η οποία σήμερα ανετράπη με την απόφαση του Εφετείου σε 15 χρόνια συν 1 για την κατοχή όπλου
Περιπολικό 3
Μαρία Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως στις εκταφές, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»
Θα είναι μια δίκη παρωδία για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους λόγω της έκρηξης δεν υπάρχει ούτε έρευνα ούτε κατηγορητήριο ούτε ένοχος, κατηγορούμενος», τόνισε
Μαρία Καρυστιανού 89