Ελλάδα

Ανυπότακτος ο Χρυσαυγίτης – Τι λέει το πόρισμα του ΓΕΣ που κατατέθηκε στην Γεννηματά

''Καραμπινάτος'' ανυπότακτος και με μήνυση ''στην πλάτη του'' από το Στρατολογικό Γραφείο Αθήνας προέκυψε από την έρευνα που διέταξε η Αν.Υπουργός Φώφη Γεννηματά ο φερόμενος ως Χρυσαυγίτης που πήρε τον περασμένο Μάιο νέα αναβολή από το ΚΕΕΜ Σπάρτης κάνοντας, σύμφωνα με καταγγελία του Δικτύου Φαντάρων Σπάρτακος, φασαρία.

Μάλιστα το πόρισμα που συνέταξε το ΓΕΣ για το περιστατικό αναφέρει ότι του έχει επιβληθεί και πρόστιμο 6.000 ευρώ για παραβίαση της αναβολής που είχε πάρει, ενώ όταν παρουσιάστηκε τον Μάιο έφερε στο χέρι τατουάζ με το σήμα της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σέρρες: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 15χρονου ο δικηγόρος του Μανώλης Βονικάκης – «Τα νέα δεδομένα καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας»
«Τα νέα δεδομένα που ανέκυψαν καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας τόσο με το γραφείο του έτερου συναδέλφου, όσο και με την οικογένεια του 15χρονου» τονίζει στη δήλωσή του ο δικηγόρος
Δολοφονία 17χρονου από 15χρονο στις Σέρρες
Η ανατριχιαστική ομιλία της κόρης της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην της στο Μενίδι - «Κοιμήθηκε χωρίς να ξέρει ότι ήταν η τελευταία της μέρα»
Η 20χρονη κόρη της 40χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, μίλησε σε εκδήλωση στο ευρωκοινοβούλιο
Η κόρη της δολοφονημένης γυναίκας