Ελλάδα

Απαγορευτικό απόπλου – Απίστευτη περιπέτεια! Η νύφη έφυγε για Σίφνο, αλλά ο γαμπρός έμεινε στον Πειραιά! [vid]

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά ένα ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί την ερχόμενη Τρίτη στη Σίφνο.

Το πρωί και ενώ ήταν σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου, ο καπετάνιος του πλοίου, με το οποίο επρόκειτο να ταξιδέψουν αποφάσισε να φύγει, την ώρα που η μέλλουσα νύφη ήταν στην… μπουκαπόρτα και ο γαμπρός βρισκόταν ακόμα στο λιμάνι με την πεθερά του!

Η κοπέλα λιποθύμησε μέσα στο καράβι από τον πανικό της, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία της, και περιμένει τον μέλλοντα σύζυγό της που αναμένεται να φύγει το απόγευμα για το νησί. Οπότε… ο γάμος θα γίνει!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παραμένει το τσουχτερό κρύο την Παρασκευή, ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο – Πως θα ρίξουμε το σταυρό τα Θεοφάνεια
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, αλλά νωρίς το πρωί θα σημειωθεί και πάλι παγετός στα ηπειρωτικά και τσουχτερό κρύο μέχρι το μεσημέρι
Καιρός