Ελλάδα

Απεργία ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν την Πέμπτη

Απεργία την Πέμπτη (14.09.2017) για τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ. Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι, αντιδρώντας στην υπογραφή της σύμβασης πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εκτός από τα τρένα του ΟΣΕ που θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» έως το αεροδρόμιο.

Εκτός από την απεργία και στάση εργασίας σε μετρό και τραμ

Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο και οι εργαζόμενοι στο μετρό (ΣΕΛΜΑ) και τραμ από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν πως με την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οριστικοποιείται το πρώτο βήμα του ευρύτερου πολιτικού σχεδιασμού εκποίησης των μέσων μεταφοράς μέσω της ένταξης τους στον ΕΔΗΣ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξαφνικά υπάρχει μία καινούργια ζωή» συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου Μάριου που έκανε μεταμόσχευση ήπατος στην Ιταλία
Η κ. Βέρρη ευχήθηκε αυτή η περιπέτεια να ήταν το τελευταίο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της και να μπορέσει από εδώ και πέρα να ζήσει τη νέα ζωή που του χαρίστηκε, στο έπακρο
Ο 18χρονος Μάριος με τη μητέρα του μετά τη μεταμόσχευση ήπατος που έκανε στο Τορίνο της Ιταλίας