Ελλάδα

Η απίστευτη… ντρίπλα του Πανούση στον Αλέξη Τσίπρα

Με πολλά γέλια τελείωσε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Ο Γιάννης Πανούσης... φύλαγε το καλό για τέλος στον Πρωθυπουργό και δεν ήταν το αναμνηστικό στεφάνι που ήταν το επίσημο δώρο...

Μετά τις δηλώσεις των δύο ανδρών, όπως συνηθίζεται στις επίσημες επισκέψεις του Πρωθυπουργού στα υπουργεία, ήρθε η ώρα για το αναμνηστικό δώρο.

Ο υπουργός λοιπόν είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι του έχει διπλό δώρο. Για την ακρίβεια, είπε ο Γιάννης Πανούσης, είχε ένα δώρο και ένα… δωράκι.

Το δώρο ήταν το στεφάνι και το δωράκι ένας φάκελος με τα αιτήματα! Μόλις 30 με 40 σελίδες, όχι και τίποτα σπουδαίο, όπως του είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας τα γέλια όλων και του ίδιου του πρωθυπουργού που έδειξε ότι του άρεσε ο τρόπος που του… πλάσαρε ο υπουργός του τα προβλήματα του υπουργείου του.

Τα γέλια συνεχίστηκαν λίγο αργότερα όταν οι αρχηγοί ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής δώρισαν στον Αλέξη Τσίπρα ένα ξίφος και ένα κράνος. Ο Αλέξης Τσίπρας τα παρέλαβε λέγοντας ότι θα χρησιμοποιήσει το ξίφος για να κόψει κάθε πρόβλημα που μοιάζει με γόρδιο δεσμό και το κράνος για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση «Χάτσικο» στην Λαμία: Πέθανε ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του και ο σκύλος δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει
Ο σκύλος ήταν επιθετικός με αποτέλεσμα να κληθεί στο σπίτι εκπαιδευτής και να τον ακινητοποιήσει, προκειμένου να μπουν οι αστυνομικοί μέσα και να εντοπίσουν τον νεκρό ιδιοκτήτη
Dangerous angry dog. Aggressive puppy dog border collie baring teeth fangs looking aggressive dangerous. Guardian growling scary dog ready for attack. Pet infected by rabies.
Ανοιχτά τα μπλόκα των αγροτών σε Μάλγαρα, Ευζώνους, Προμαχώνα και Νίκη - Από Σάββατο κλείνει η Περιμετρική Πατρών
Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου οι αγρότες του μπλόκου των Ευζώνων θα πραγματοποιήσουν πορεία με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ στην πόλη του Κιλκίς
Αγρότες στα μπλόκα 52