Ελλάδα

Απίστευτη εξήγηση για το φιάσκο στο χιονοδρομικό του Παρνασσού: Είχε υγρασία…!

Το χιονοδρομικό του Παρνασσού... πάγωσε! Αυτή είναι η εξήγηση που δίνουν, ύστερα από το απίστευτο χάος που προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Γιώτα Δάρρα, δικηγόρος ακινήτων του Δημοσίου, μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, τόνισε πως “υπήρχαν ακραίες συνθήκες αέρα, 120-180 χλμ την ώρα. είχαμε απρόσμενη διακοπή ρεύματος 6-6.30 το πρωί που οφειλόταν στη ΔΕΗ… Μαζί με τον αέρα, είχαμε και μεγάλο ποσοστό υγρασίας. Υπήρχε υπερβολική προσέλευση κοινού, περίπου 6.000 άτομα, ενώ οι αναβατήρες μας εξυπηρετούν 1.300 άτομα την ώρα. ..”. 

Ένα απίστευτο χάος που οδήγησε τους εκδρομείς στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού να φτάσουν μέχρι του σημείου να χειροδικήσουν ο ένας σε βάρος του άλλου ή να φωνάζουν «σκότωσέ τον» για μια θέση στην ουρά προκειμένου να κάνουν σκι, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αποκαλυπτικό του τι συνέβη μετά τη βλάβη των μισών λιφτ στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής. Σκιέρ σπρώχνονται με άλλους να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν και άλλους να φωνάζουν σε βάρος όσων επιχειρούσαν να «κλέψουν» την ουρά που είχε σχηματιστεί.

Μετά τη βλάβη αρχικά λειτουργούσε μόνο η τηλεκαμπίνα «Αφροδίτη» και το διπλό λιφτ «Αίολος». Μετά τις 12:30 μπήκε σε λειτουργία το λιφτ «Βάκχος» με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία του λιφτ «Αφροδίτη» και να δημιουργηθούν τεραστιες ουρές στην αφετηρία των λιφτ. Χιονοδρόμοι περίμεναν έως και μιάμιση ώρα για να κάνουν μια κατάβαση ενώ από την πλευρά της Φτερόλακκας ο χρόνος αναμονής άγγιζε τις δύο ώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με διπλή πτώση 27χρονης από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Μαρούσι - Νοσηλεύεται τραυματισμένη
Τη στιγμή του συμβάντος βρισκόταν στο διαμέρισμα και ένας άντρας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον σύζυγό της, με τον οποίο φέρεται να συγκατοικούσε η γυναίκα
Περιπολικό
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία