Ελλάδα

Από σήμερα μπαίνουν με το…δελτίο τα ποδήλατα στο ΜΕΤΡΟ

Το πρόγραμμα είναι πιλοτικό. Θα ισχύσει για τέσσερις μήνες και στο διάστημα αυτό θα επιτρέπονται μόνο δύο ποδήλατα στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού.

Οι περιορισμοί όμως δεν σταματούν εδώ. Το μέτρο για το ΜΕΤΡΟ θα ισχύει τις Τετάρτες από τις 18:00 έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς και τις Κυριακές από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων για την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη.

Παρόμοιο πιλοτικό πρόγραμμα είχε εφαρμοστεί με επιτυχία και στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, το οποίο όμως ανεστάλη από τότε που άρχισαν να εκτελούνται τα έργα ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νάξος: Ασφάλισαν με συρματόπλεγμα την Πορτάρα μετά το περιστατικό με τον τουρίστα που σήκωσε αρχαίο μάρμαρο
Αν και η τοποθέτηση του συρματοπλέγματος έγινε για να σταματήσει ο βανδαλισμός, πολλοί τουρίστες αλλά και κάτοικοι αντιδρούν λέγοντας πως υποβαθμίζεται αισθητικά το μνημείο
Πορτάρα
Ετοιμαζόταν να φύγει από την Ελλάδα αφού «ξεφορτώθηκε» την 3χρονη στο Παλαιό Φάληρο - Με... κουλούρι στα χέρια η 32χρονη πηγαίνοντας στα δικαστήρια
Ατάραχη εξακολουθεί να εμφανίζεται η μητέρα του άτυχου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό την περασμένη εβδομάδα στην παραλία Έδεμ
Η 32χρονη στα δικαστήρια
4