Ελλάδα

Από Τρίτη πάρκινγκ … γιοκ λόγω Πολυτεχνείου

Δυο μέρες πριν θα ξεκινήσουν εφέτος τα μέτρα της αστυνομίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήδη από αύριο Τρίτη στους γύρω από το Πολυτεχνείο δρόμους θα απαγορευτεί η στάθμευση ενώ την Πέμπτη, ανήμερα του εορτασμού θα απαγορεύεται η στάθμευση σε όλη την περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.
Ταυτόχρονα θα γίνεται και διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ θα γίνουν και μετατροπές στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.

Διαβάστε επίσης:
7.000 αστυνομικοί για την 17η Νοεμβρίου – Η πρώτη πορεία χωρίς άσυλο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη στο Ηράκλειο - Βουβός πόνος στο τελευταίο «αντίο»
Το «παρών» στην κηδεία της 46χρονης, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο γκαράζ του σπιτιού της, έδωσαν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και τοπικοί φορείς, που εξήραν το ήθος και τον επαγγελματισμό της
Κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιννάκη