Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Αποκάλυψη σοκ του Υπουργού Υγείας: Στα 36 χρόνια ο μέσος όρος ηλικίας όσων νόσησαν με κορονοϊό τον Αύγουστο!

Αποκάλυψη σοκ του Υπουργού Υγείας: Στα 36 χρόνια ο μέσος όρος ηλικίας όσων νόσησαν με κορονοϊό τον Αύγουστο!

Το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Κικίλιας, χτυπάει συνεχώς “καμπανάκια” για τους νέους και τον κορονοϊό. Αυτή τη φορά, μέσα από το προφίλ του στο Twitter, έκανε την αποκάλυψη που προκαλεί μεγάλη ανησυχία…

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, ο μέσος όρος των ανθρώπων που νόσησαν με κορονοϊό τον Αύγουστο, είναι μόλις 36 έτη!

Click4More: Θάνατος από κορονοϊό στη Λάρισα! Άλλοι 5 “θετικοί” στην εντατική του ίδιου νοσοκομείου

“Η επικινδυνότητα του κορονοϊού είναι η ευκολία μετάδοσής του. Αυτό συμβαίνει ακόμα και εάν είσαι νέος και νομίζεις πως είσαι άτρωτος. Ο Μέσος Όρος ηλικίας όσων έχουν νοσήσει τον Αύγουστο έχει κατέβει πια στα 36 χρόνια…” έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στον λογαριασμό του στο Twitter…

 

 

Το μήνυμα του Βασίλη Κικίλια έρχεται σε μια δύσκολη φάση της χώρας μας απέναντι στον κορονοϊό, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, καταγράφηκαν 196 νέα κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο στην Ελλάδα.

Click4More: Κορονοϊός: Αγωνία στον Έβρο μετά τα κρούσματα σε δεύτερο γάμο! Θετικοί γαμπρός και νύφη!

Ο ρυθμός των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες δε λέει να πέσει με τίποτα… Είναι συνεχώς τριψήφιος και η ανησυχία των ειδικών “χτυπάει” κόκκινο.

Θυμίζουμε ότι ο Υπουργός Υγείας, είχε κάνει έκκληση και πριν από μερικές ημέρες, κυρίως προς τους νέους, με αφορμή την “έκρηξη” των κρουσμάτων κορονοϊού.

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις