Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Αναβάλλεται για τον Νοέμβριο η δίκη της πρώην συζύγου για την «εισβολή» στο σπίτι της Πολυζωγοπούλου

Αναβολή για τις 29 Νοεμβρίου 2024 έλαβε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής μετά από μήνυση της Σοφίας Πολυζωγόπουλου.

Η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αναβλήθηκε μετά από αίτημα της πλευράς της μηνύτριας, καθώς όπως αναφέρθηκε, είναι ακόμα ασθενής και δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Το αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο, ενώ σε κάθε περίπτωση υπήρχε αίτημα αναβολής και από την πλευρά της κατηγορούμενης, η οποία δεν ήταν παρούσα στη δικαστική αίθουσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φίλαθλος στην Πάτρα έπαθε έμφραγμα στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί του από άγρια επεισόδια σε τοπικό αγώνα
Πήρε στα χέρια του το παιδί του και ξεκίνησε να τρέχει για να το σώσει από τους μανιασμένους οπαδούς - Όταν το μετέφερε σε ασφαλές μέρος ξεκίνησε να νιώθει δυσφορία
ΜΕΘ
Πάνος Ρούτσι και Ζωή Κωνσταντοπούλου με σκούπες μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη: «Τιμωρητική η τροπολογία, μην πειράξετε τα παιδιά»
«Εάν ήταν τα παιδιά σας εδώ πέρα, τι θα κάνατε; Είμαστε εδώ ειρηνικά, δεν είμαστε εμείς η απειλή, άλλοι είναι - Τα παιδιά εδώ είναι η οικογένειά μου και έτσι θα παραμείνουμε» λέει ο Πάνος Ρούτσι
Η ομάδα "Μέχρι Τέλους" στο σημείο που είναι γραμμένα τα ονόματα των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
75