Ελλάδα

Άρτα: «Είμαστε σε σοκ» λέει ο πατέρας της 28χρονης εγκύου που πέθανε μέσα στο νοσοκομείο

«Η κόρη μου είχε πάρει αντιβίωση και πριν λίγο καιρό αλλά δεν είχε τίποτα» λέει στο newsit.gr ο πατέρας της αδικοχαμένης 28χρονης

«Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης», λέει στο newsit.gr o πατέρας της 28χρονης εγκύου που υπέστη αλλεργικό σοκ και έχασε τη ζωή της μετά την αντιβίωση που της χορηγήθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας.
 
Την ίδια ώρα που η διοίκηση του νοσοκομείου της Άρτας έχει διατάξει  ΕΔΕ για τον θάνατο της Σπυριδούλας, η οικογένειά η της προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. Το χωριό Πολύδροσο της Άρτας στο οποίο έμενε η 28χρονη μαζί με το σύζυγο της και το 2 χρονών παιδί τους έχει βυθιστεί στη θλίψη και στο πένθος.
 
 «Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Έχει αναλάβει δικηγόρος και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Η κόρη μου είχε πάρει αντιβίωση και πριν λίγο καιρό αλλά δεν είχε τίποτα. Είμαστε σε κατάσταση σοκ!», λέει στο newsit.gr o πατέρα του νεαρής γυναίκας που βρίσκονταν στην έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.
 
Η αντίστροφη μέτρηση για περιστατικό που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες το πανελλήνιο ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (28/09/2025) όταν η Σπυριδούλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία. Αμέσως οδηγήθηκε στα εξωτερικά ιατρεία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής.

Εκεί της χορηγήθηκε αντιβίωση και τότε η 28χρονη παρουσίασε επεισόδιο αναφλεκτικού σοκ. Οι γιατροί της έκαναν ΚΑΡΠΑ και αμέσως της διασωλήνωσαν. Η Σπυριδούλα παρέμεινε για δύο ημέρες στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών η νεαρή μητέρας έχασε τη μάχη με τη ζωή χθες (1/10/2025) τα ξημερώματα.
 
Σύμφωνα με φιλικά πρόσωπα της κοπέλας η Σπυριδούλα μέχρι και πριν λίγες ημέρες ήταν καλά στην υγεία της και πήγαινε στη δουλειά της. Μάλιστα όπως αναφέρουν η επιδείνωση της υγείας της ήταν ραγδαία μόλις έλαβε την αντιβίωση, καθώς αμέσως άρχισε να μουδιάζει  και στη συνέχεια έπαθε ανακοπή.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταθμευμένη μηχανή έπιασε φωτιά και οι φλόγες επεκτάθηκαν στην πολυκατοικία στο Χαλάνδρι - «Φώναζαν βοήθεια, θα καούμε ζωντανοί»
Μιλώντας στο newsit.gr ο ένοικος της πολυκατοικίας αναφέρει: «Η φωτιά, αν είχε ξεσπάσει πιο αργά, θα μπορούσαμε να είχαμε σκάσει από τις αναθυμιάσεις»
Η καμένη μηχανή μετά την φωτιά στο Χαλάνδρι
Στις δηλώσεις Γεωργιάδη απαντούν οι γιατροί του Πάνου Ρούτσι - «Απίστευτα ψέματα και χυδαίες συκοφαντίες σε βάρος του απεργού πείνας»
Αντιπαράθεση μεταξύ της διευθύντριας ΕΣΥ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Όλγας Κοσμοπούλου, που παρακολουθεί τον Πάνο Ρούτσι και του υπουργού Υγείας, αναφορικά με την απεργία πείνας και την κατάσταση της υγείας του
19η ημέρα της απεργίας πείνας από τον Πάνο Ρούτσι, πατέρα θύματος των Τεμπών 15