Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 700 θέσεων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Τα αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση 700 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, γνωστοποιήθηκαν. Δείτε την προθεσμία ενστάσεων.

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων (700) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ ορίζεται από 29 Ιουνίου 2017 έως και την πάροδο της 10ης Ιουλίου 2017, ημέρας Δευτέρας.

Δείτε εδώ τους πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δωρεάν μετακινήσεις ατόμων με αναπηρία: Παρουσιάστηκαν τα νέα οχήματα, ενισχύεται η υπηρεσία της ΟΣΥ
Τα συγκεκριμένα οχήματα διαθέτουν ειδικές θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια και συνοδούς, λειτουργούν δωρεάν από τις 08:00 έως τις 22:00 και εξυπηρετούν κάθε είδους μετακίνηση, από την εργασία μέχρι την ψυχαγωγία
Οχήματα
Κεφαλονιά: «Φώναζε στη Μυρτώ “ζεις;”» λέει η 18χρονη από το διπλανό δωμάτιο - Το μυστήριο με τους ενοίκους του ξενοδοχείου στην Κεφαλονιά
Η 18χρονη όπως λέει το περιβάλλον της δεν βγήκε καθόλου έξω να δει τι συμβαίνει, γιατί φοβήθηκε και της είπε 22χρονος να μείνει μέσα.
Κεφαλονιά: «Φώναζε στη Μυρτώ “ζεις;”» λέει η 18χρονη από το διπλανό δωμάτιο – Το μυστήριο με τους ενοίκους του ξενοδοχείου